David Beckham fotó film Cristiano Ronaldo magazin alsónadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne emlékezne az alsónadrágot reklámozó David Beckhamre vagy Cristiano Ronaldóra? De Chris Hemsworth, Christian Bale és Ryan Gosling félmeztelen jelenete talán már kevesebbeknek rémlik. Most felidézzük a férfi alsónadrágok 15 ikonikus pillanatát.

Reklámokban

David Beckham feledhetetlen ágyon terpesztős alsónadrágos fotója az Armaninak készült, akiknek korábban is modellkedett már, ráadásul feleségével, Victoria Beckhammel együtt - természetesen szintén fehérneműben. Ezt követően a H&M-mel közösen alkotta meg saját alsónemű-kollekcióját.

David Beckham Forrás: Armani

David Beckham után egy újabb sztárfocistára csapott le a márka: Christiano Ronaldóra. Ebben a kampányban is készültek ikonikus fotók, gondolunk itt a kezét az arca elé emelő fotóra, amire biztosan mindenki emlékszik. Ronaldót is megihlette ez a kampány, nem sokkal később saját márkát hozott létre, ez lett a CR7, és ahogy a kampányból kiderül, ezekben a fecskékben dekázni is tökéletesen lehet.

Christiano Ronaldo Forrás: Armani

A nagy konkurens, Messi sem maradt ki a buliból, őt a Dolce & Gabbana kérte fel fehérneműmodellnek. Talán mivel Messi az előbbiekhez képest kevésbé számít férfiideálnak, a képek feledhetőbbek lettek, de most eljött az emlékezés ideje. Íme!

Messi Forrás: Dolce&Gabbana

Persze nemcsak a sztárfocisták, hanem színészek, énekesek is gyakran kapnak felkéréseket modellkedésre. Itt van például Mark Wahlberg, aki - és ezt nagyon ijesztő leírni - immáron 26 éve szerepelt a Calvin Klein fehérneműk arcaként, és bizony jó választásnak bizonyult, ugyanis pikáns fotók készültek.

Mark Wahlberg Forrás: Calvin Klein

Justin Bieber sok évvel később, 2015-ben szerepelt a Calvin Klein fehérneműkampányában. Nem szokatlan, hogy a gyerek- és tinisztárként feltűnt fiatalok hasonló kampányokban akarják bizonyítani: ők bizony már felnőttek. Ezekkel a fotókkal Justin Bieber is elérte a célt.

Justin Bieber Forrás: Calvin Klein

Calvin Harrisről néhány évvel ezelőtt szinte senki nem gondolta, hogy jó pasi. Aztán hirtelen kikupálódott, egyértelműen jót tett neki a kor: sármosabb lett. 2015-ben fel is kérték az Armani fehérneműk reklámozására, és elképesztően dögös fotók készültek róla.

Calvin Harris Forrás: Armani

Filmekben

Nemcsak a divatmárkák felkérésére, egy-egy filmszerep kedvéért is levetkőznek a színészek. Christian Bale-nek például az Amerikai pszichóban volt alsónadrágos jelenete.

A felsorolásból természetesen a Magic Mike sem maradhat ki, az első részben Matthew Macconaughey mutatta meg magát tangában.

Persze a második rész sem volt mentes alsónadrágos férfiaktól: Joe Mangeniello táncolt egy szál bőr alsóban.

A dögös istenként is imádott Chris Hemsworth a 2015-ös Vakáció című filmben pózolt félmeztelenül.

Ryan Gosling a Túl a fenyvesen című film börtönjelenetében vetkőzik alsónadrágra. A jelenet ugyan drámai, a női szívek viszont biztosan elkalandoznak.

Az akkor 25 éves Zac Efron a 2012-ben bemutatott Az újságos fiú című filmben táncolt alsónaciban.

Magazinokban

Az is előfordul, hogy nem egy fehérneműkampányhoz kérik fel a hírességeket, csak egy magazin divatanyagához vetkőztetik le őket. Így történt ez Tom Hiddlestonnal is, aki a W magazin kérésére vetkőzött félmeztelenre.

Tom Hiddleston Forrás: W Magazine

Matthew Lewis a csúnyácska gyereksztár szerepét tudta levetkőzni a Attitude magazin számára készült fehérneműs fotókkal. A Harry Potter sztárja mindenki számára nyilvánvalóvá tette, hogy vele is számolni kell a dögös pasik frontján.

Matthew Lewis Forrás: Attitude Magazine

Habár csúnyácska nem volt, de szintén a gyereksztár szerepből tört ki Nick Jonas a Flaunt magazin hasábjain. Valószínűleg Mark Wahlberg inspirálta a fiatal zenészt, ugyanis hasonló markolászós képek is készültek a sorozatban.

68 éves lett a divat nagyasszonya, Anna Wintourhttp://www.life.hu/trend/20171102-68-eves-lett-a-divat-nagyasszonya-anna-wintour.htmlAnna Wintour története példa nélküli: a 68 éves főszerkesztő 30 éve ül a divatvilág trónján és formálja az emberek ízlését, stílusát. De honnan indult és hogyan tette a világ első számú divatmagazinjává a Vogue-ot? Eláruljuk! Trend--Őszi és téli kabátok 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20171031-oszi-teli-kabatok-10-ezer-forint-alatt.htmlEgy kis keresgélés után egészen meleg, bélelt télikabátokat is találhatsz 10 ezer forint alatt, bár kétségtelen, hogy ebben az árkategóriában sokkal több a vékonyabb, rövidebb fazon. Mutatjuk is a lehetőségeket! TrendOrigoEzek a világ legrondább farmerjaihttp://www.life.hu/trend/20171024-a-vilag-legrondabb-farmerjai.htmlA farmert azért imádjuk, mert szuperül kombinálható a ruhatárunk többi darabjával, így a legpraktikusabb holmik között van. Ráadásul nem is találhatnánk lazább és kényelmesebb viseletet a farmernál. A következő néhány ruhadarab viszont rácáfol eddigi tapasztalatainkra. Trend--Ruhadarabok és kiegészítők a hygge életérzés megéléséhezhttp://www.life.hu/trend/20171030-ruhadarabok-es-kiegeszitok-a-hygge-eleterzes-megelesehez.htmlA Hygge életérzés elérte Magyarországot is, habár a legtöbb ember életében mindig is jelen volt, csak éppen most egy új fogalom alatt beszélünk arról, mennyire fontos az otthon meghittsége, a béke pillanatainak megélése és a gondtalan családi, baráti együttlétek. Mivel a belső állapotunkat az is meghatározza, hogy mit viselünk, mivel vesszük körbe magunkat, ehhez válogattunk most egy-egy bazárt. Trend--Így nézett ki a karrierje kezdetén Kim Kardashianhttp://www.life.hu/trend/20171019-igy-nezett-ki-a-karrierje-kezdeten-a-ma-37-eves-kim-kardashian.htmlMA ünnepli 37. születésnapját Kim Kardashian, ennek apropójából pedig összegyűjtöttük azokat a nagyon ritkán látott fotókat, amelyek a karriere kezdetén készültek róla. Szörnyűlködésre fel! TrendOrigoMinden, amit Rihanna sminkkollekciójáról tudni kellhttp://www.life.hu/trend/20171012-minden-amit-rihanna-fenty-beauty-sminkkollekciojarol-tudni-kell.htmlAz énekesnő FentyXPuma ruházati divatmárkája után több mint kétéves kísérletezés és több hónapos tesztelés után, idén nagy durranással robbant be a sminkkollekciója. Ars poétikája a háromlépcsős filozófiát aknázza ki mesterien: legyen tökéletes az arc, legyen izgalmas a szem és az ajak. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.