Ilyen tökéletes Pirner Alma spárgája: fotó!

fotó spárga Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirner Alma hajlékonysága egyszerűen döbbenet. 

Pirner Alma posztjai rendszeresen kiverik a biztosítékot, főleg a férfi követőknél, ugyanis minden alkalommal kiderül, hogy a szexi szőkeség bizony tökéletes testtel rendelkezik. Ezt például a combfixes, csipkeruhás fotósorozatban is megmutatta.

Nem beszélve arról a felvételről, amelyen könyörtelenül pucsít a kamerába. Most pedig egy újabb fotóval kápráztatta el a rajongóit, amelyen egy tökéletes spárgát mutatott a követőknek.

A tengerparton készült fotó olyan, akár egy képeslap: vakítóan kék ég, hullámzó víz a háttérben, aranyló homok, és végtelen szexi lábak. Nem csoda, hogy több, mint 1500 kedvelést kapott az Instagramján.

Majdnem teljesen kopasz lett a magyar színésznő, Döbrösi Laura: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171027-majdnem-teljesen-kopasz-lett-dobrosi-laura.htmlEgyre többen ismerik a fiatal színésznőt, de a megszokott kinézetétől most teljesen eltérő külsőt mutatott: szinte teljesen levágatta a haját! TrendOrigoJakabos Zsuzsa úgy néz ki, mint egy modell: fotó!http://www.life.hu/trend/20171027-jakabos-zsuzsa-ugy-nez-ki-mint-egy-modell.htmlJakabos Zsuzsa nemcsak úszóként kiváló, akár modellnek is elmehetne: az igéző szépsége tényleg mindenkit elvarázsol. TrendFotó: Mudra László - OrigoCsősz Bogi megadja a módját a vásárlásnakhttp://www.life.hu/trend/20171027-csosz-bogi-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje-megadja-a-modjat-a-vasarlasnak.htmlFotó: Mudra László - OrigoMegmutatta pucér fenekét Pumbed Gabo exe, Sebestyén Ágihttp://www.life.hu/trend/20171026-megmutatta-pucer-feneket-pumbed-gabo-exe-sebestyen-agi.htmlSebestyén Ági egy barátnőjét látogatta meg, aki a Kanári-szigeteken él. Csodás fotókat mutatott, és nem csak a tájról.TrendOrigoIlyen intimékszerek közül válogathatsz: fotók! (18+)http://www.life.hu/trend/20171026-ezek-a-legmenobb-intimekszerek.htmlNem is gondoltuk volna, hogy vaginába való ékszerek közül is ilyen sokféle van. Pedig de! Trend--Ezek a világ legrondább farmerjaihttp://www.life.hu/trend/20171024-a-vilag-legrondabb-farmerjai.htmlA farmert azért imádjuk, mert szuperül kombinálható a ruhatárunk többi darabjával, így a legpraktikusabb holmik között van. Ráadásul nem is találhatnánk lazább és kényelmesebb viseletet a farmernál. A következő néhány ruhadarab viszont rácáfol eddigi tapasztalatainkra. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.