Csősz Bogi megadja a módját a vásárlásnak

Fotó: Mudra László - Origo -
Csősz Boglárka Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Kedvenc tervezőim vannak, akik ruhákat készítenek nekem."

A Feleségek luxuskivitelben néhány tagja rövidesen Lakatos Márk Stíluspárbaj című show-jának új évadában kritizálja majd egymást a Sony Max csatornánn - írja a Blikk. A műsorban mindössze 30 ezer forintból kell összehozniuk egy teljes öltözetnyi elegáns ruhát, ami Bogi számára rendkívül kevés.

"Egyes üzletek figyelik, hogy milyen esemény lesz például, így ha Cannes-ba készülök, megkapom előre e-mailben az adott kollekciókat, majd a boltban már kikészítve várnak rám. Egy jó vásárláshoz elengedhetetlen egy kis pezsgő vagy egy jó kávé. Nem járok konfekciós boltokba. Kedvenc tervezőim vannak, akik ruhákat készítenek nekem, és megvannak azok a világmárkák, amelyek közül válogatok. Mindig az adott időszak divatja szerint öltözködöm, igaz, általában akkor a legdrágábbak, de ennek ellenére soha nem hagynám ki" - mondta Bogi.

Fotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.