Candice Swanepoel szépségápolás smink Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Victoria's Secret legdögösebb vadmacskája Candice Swanepoel! Az igazán szemet gyönyörködtető, vágykeltő gazella teste a legkeresettebb fehérnemű márkák „portékája”. Azért valljuk be, a genetikai adottságai irigylésre méltóak, de kőkeményen meg is dolgozik érte, hogy mindig top formában legyen.

Candice naponta másfél órát sportol és rendszeresen fut, valamint nagyon odafigyel az egészséges táplálkozásra. A bőrápolásra is nagy hangsúlyt fektet, imádja a kényeztető kencéket. Hetente kétszer radírozza arcát, feszesítő, hialuronsavas fátyolmaszkot használ események előtt, ami pillanatok alatt csodaszép megjelenést kölcsönöz bőrének. Esszenciális arcpermettel és arcolajokkal kényezteti, hidratálja bőrét.

Candice nagy hangsúlyt fektet a bőrápolásra, imádja a kényeztető kencéket Forrás: Instagram/Candice Swanepoel

Sminkelés előtt mindig használ bőrtökéletesítő báziskrémet. Imádja a légiesen könnyű textúrákat, kedvenc alapozója a Healthy Mix, mert sok vitamint tartalmaz és fátyolként idomul bőréhez. Mindig használ folyékony korrektort a szem alatti terület felfrissítésére. Dús szemöldökére nagy hangsúlyt fektet, ívesen szedi ki, hogy még kifejezőbb legyen a tekintete, és szemöldökformázó waxszal csinosítja. A szemöldökcsont alá krém highlightot satíroz, hogy még hangsúlyosabb és frissebb legyen a szemjátéka. Orcáit bronzosítóval - csakis krémes állagval - hangsúlyozza a természetes és egészséges kinézet érdekében.

Elképesztően világító kék szemét legtöbbször egy éjfekete, merészen túlhúzott, vastag tusvonallal emeli ki. Talán ő az a modell aki a tusok legnagyobb felvásárlója: meglehetősen széles választék található a piperéi között. Legújabb kedvence a WonderWing névre keresztelt precíz, stabilhegyű filces tus. Telt ajkaira hidratálóban gazdag, természetes hatású ajakrúzst használ.

Elképesztően világító kék szemét legtöbbször egy éjfekete, merészen túlhúzott, vastag tusvonallal emeli ki Forrás: Instagram/Candice Swanepoel, Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.