Zimány Linda újabb szexi fotózáson volt: kép

fotózás Velence Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda szebbnél szebb helyekre jár fotózásokra. Most Velencében állt modellt elképesztően szexi ruhákban.

Csodálatos helyekről jelentkezik be Zimány Linda, szinte az egész világot bejárja munkája során. Most a romantikus Velencéből osztott meg képeket, ahol nem csak a stáb tekintetét vonzotta magára, hanem a turisták is előszeretettel fényképezték.

Shooting werk @bernicefashion with @vojcehovskij

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Tökéletes alakján remekül áll ez az arany flitteres feszülős ruha, amiből erotikusan kivillan hosszú combja. Ennél is szexibb a motorcsónakon pózolós, csipkés mini ruhás kép. Linda rengeteget sportol azért, hogy ilyen tökéletes alakja legyen. Boxolni jár, erősítő edzésre, ami után a kardió már csak egy könnyed levezetés.

Good morning Venice #morningtraffic#venice#italy#sun

Linda Zimany (@lindazimany) által megosztott bejegyzés,

Ines Helene melleit csodálja az internet: fotó http://www.life.hu/trend/20171003-ines-helene-brutalis-melleit-nezi-az-egesz-vilag.htmlA svéd modell megint olyat mutatott, amitől mindenki szája tátva maradt. TrendOrigoAllegra Cole számára az egész világ csak mellekből áll: fotó http://www.life.hu/trend/20171003-allegra-cole-brutalis-mellei-sokkoljak-a-vilagot.htmlAllegra Cole továbbra is úgy gondolja, hogy ekkora mellekkel szép igazán az élet. Kár, hogy még a felkelő nap fényét sem látni tőlük. TrendOrigoBikinis fotói miatt támadják a követők Hódi Pamelát http://www.life.hu/trend/20171003-kepei-miatt-tamadjak-a-rajongok-hodi-pamelat.htmlHódi Pamela buzdító posztja nem éppen a legjobban sült el... TrendOrigoA hónap színe: a gesztenyebarnahttp://www.life.hu/trend/20171002-a-honap-szine-a-gesztenyebarna.htmlHa igazi gesztenyeőrült vagy, aki csak azért szed belőle minden ősszel egy egész kosárral, mert a következő lépésnél sem tud ellenállni a lába előtt heverő, mosolygó termésnek, akkor pontosan tudod, hogy hányféle színt mutat. Hol bordóba, hogy narancsos árnyalatba, hol pedig mélybarnába hajlik, egyszóval igazán különleges, így a ruhatáradban is ott a helye a gesztenyebarnának. TrendOrigoJennifer Aniston soha nem hord melltartót: fotók http://www.life.hu/trend/20171002-jennifer-aniston-soha-nem-hord-melltartot.htmlJennifer Aniston szinte egyáltalán nem hord melltartót, mindegy, hogy csak kávézni ugrik le, vagy éppen egy vörös szőnyeges eseményen van! Ezért biztosan nagyon imádják a férfiak... TrendOrigoMelltartó nélkül mutatkozott Selena Gomez: fotó http://www.life.hu/trend/20171002-selena-gomez-melltarto-nelkul-pozol.htmlSelena Gomez fedetlen kebleket villantott a kék blúza alatt. Nincs miért takargatnia magát, ez már biztos. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.