Sarka Kata dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata legújabb posztja megint felrobbantotta a netet. Elképesztő szexi fotót villantott. 

Nemrég még azon voltak kiakadva a követők, hogy Sarka Kata vonásai teljesen megváltoztak. Legalábbis az Instagramra feltöltött fotója alapján többeknek is megfordult a fejében, hogy a sztár esetleg valamilyen beavatkozáson esett át.

Ám úgy tűnik, ez a híresztelés sem tartott sokáig, hiszen Kata legfrissebb fotója alatt már többnyire elismerő kommentek sorakoznak, nem beszélve arról a közel kétezer lájkról, amit a posztjára kapott.

Mackónadrágban pózol Sarka Kata: fotó

Furcsa szettben mutatkozott Sarka Kata, amit a követői szóvá is tettek. A kommentelők egy része szerint ugyanis ennél sokkal jobb szettekben is láthattuk már a sztáranyukát: fotó!

Zimány Linda újabb szexi fotózáson volt: képhttp://www.life.hu/trend/20171003-szexi-fotozason-volt-zimany-linda-velenceben.htmlZimány Linda szebbnél szebb helyekre jár fotózásokra. Most Velencében állt modellt elképesztően szexi ruhákban. TrendOrigoAllegra Cole számára az egész világ csak mellekből áll: fotó http://www.life.hu/trend/20171003-allegra-cole-brutalis-mellei-sokkoljak-a-vilagot.htmlAllegra Cole továbbra is úgy gondolja, hogy ekkora mellekkel szép igazán az élet. Kár, hogy még a felkelő nap fényét sem látni tőlük. TrendOrigoInes Helene melleit csodálja az internet: fotó http://www.life.hu/trend/20171003-ines-helene-brutalis-melleit-nezi-az-egesz-vilag.htmlA svéd modell megint olyat mutatott, amitől mindenki szája tátva maradt. TrendOrigoBikinis fotói miatt támadják a követők Hódi Pamelát http://www.life.hu/trend/20171003-kepei-miatt-tamadjak-a-rajongok-hodi-pamelat.htmlHódi Pamela buzdító posztja nem éppen a legjobban sült el... TrendOrigoA hónap színe: a gesztenyebarnahttp://www.life.hu/trend/20171002-a-honap-szine-a-gesztenyebarna.htmlHa igazi gesztenyeőrült vagy, aki csak azért szed belőle minden ősszel egy egész kosárral, mert a következő lépésnél sem tud ellenállni a lába előtt heverő, mosolygó termésnek, akkor pontosan tudod, hogy hányféle színt mutat. Hol bordóba, hogy narancsos árnyalatba, hol pedig mélybarnába hajlik, egyszóval igazán különleges, így a ruhatáradban is ott a helye a gesztenyebarnának. TrendOrigoMelltartó nélkül mutatkozott Selena Gomez: fotó http://www.life.hu/trend/20171002-selena-gomez-melltarto-nelkul-pozol.htmlSelena Gomez fedetlen kebleket villantott a kék blúza alatt. Nincs miért takargatnia magát, ez már biztos. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.