Bikinis fotói miatt támadják a követők Hódi Pamelát

Forrás: Facebook -
Hódi Pamela fotó előtte-utána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela buzdító posztja nem éppen a legjobban sült el...

Ahogy azt már korábban megírtuk, Hódi Pamela egy előtte-utána fotót osztott meg a közösségi oldalán, hogy az őt követő anyukákat figyelmét felhívja. A szexi modell szerint ugyanis a genetikát nem lehet kicselezni, de ennek ellenére is sokat tehetünk azért, hogy kihozzuk magunkból a maximumot.

A rajongók azonban nem minden esetben értettek egyet a fotó és az üzenet hitelességét illetően. Pamela ugyanis egy 2014-es és egy 2017-es képet mutatott meg, és mivel Nati 2013-ban született, így nem igazán értik a fotó "előtte-utána" jellegét.

Sokan úgy gondolják, hogy Pamela külseje mögött annyi befektetett pénz áll, amennyi egy átlagos nőnek nem adatik meg Forrás: Facebook

Azt is sokan nehezményezik, hogy a képek között csak olyan különbségek láthatóak, amelyek anyagi befektetéssel érhetőek el. Vagyis Pamela alakja semmit sem változott 2013 óta, csupán nagyobb lett a melle és a szája, barnább a bőre és szőkébb a haja.

"Szerintem, ami változott: ciciméret, hajszín, bőrszín, smink, frizura, a kép beállítás, az évek száma... Nos, igen, ezen tényleg könnyű így változtatni. Csak épp nem annyira természetes. Szép mindkettő azért"

"Nati 2013-ban született, így nem igazán értem, hogy a két szülés utáni képpel mit akarsz reklámozni, a plasztikai sebészedet vagy a sok szolit?"

"Nagyobb implantátum lett beültetve, és a szája fel lett töltve. Barnább szolis bőr, és sok pénz, hogy így nézzen ki természetesen" - írják a kommentelők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.