Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi folyamatosan elkényezteti követőit: ezúttal új hajáról posztolt.

Az egykori nyuszilány mindig tud meglepetést okozni. Ezúttal úgy fest új fotóján,

akár egy vérbeli domina:

szexi kleopátra frizurájával mindenki fantáziája beindul.

Nagy valószínűséggel csak egy fotózás kedvéért öltött parókát, nem új fazont vágatott, de meg kell hagyni, elképesztően dögös benne. Talán át kellene gondolni ezt a stílusváltás dolgot!

Tóth Vera szexi díva lett - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170805-toth-vera-igazi-diva-lett-foto.htmlTóth Vera már nem a régi többé: vékony és elképesztően dögös, amit ezúttal is megmutatott követőinek. TrendTücsi ismét szexizett- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170805-tucsi-megint-megmutatta-foto.htmlTücsi, ha itt a jó idő, szívesen pózol hiányos öltözékben: ezúttal is ezt tette. Trend--Új fotó Beyoncéról, remek formában van a szülés utánhttp://www.life.hu/trend/20170805-beyonce-jobb-formaban-van-mint-valaha-foto.htmlAlig néhány hete adott életet ikreinek Beyoncé, simán letagadhatná: tökéletes formában van. Trend--Új fotó Beyoncéról, remek formában van a szülés utánhttp://www.life.hu/trend/20170805-beyonce-jobb-formaban-van-mint-valaha-foto.htmlAlig néhány hete adott életet ikreinek Beyoncé, simán letagadhatná: tökéletes formában van. Trend--Liptai Claudia megmutatta lábait- Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170802-liptai-claudia-miniben-szexizett.htmlLiptai Claudia nyaral és ezt nem is fél megmutatni. Legutóbbi fotója minden képzeletet felülmúlt.TrendOrigoSarka Kata levágatta a haját -Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170802-sarka-kata-levagatta-a-hajat-uj-frizura-foto.htmlSarka Kata drasztikus változáson esett át és ezt meg is mutatta követőinek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.