Rihanna szinte semmiben jelent meg a barbadosi aratófesztiválon - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Chris Brandis-Tanya Boyce-Shakeira Farnum/Mega -
mell Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna gondoskodott róla, hogy a barbadosi utcai fesztiválon senki másra ne tudjanak figyelni: díszes melltartója és bugyija nem sok mindent hagyott a képzeletre.

Sosem volt problémája Rihannának a meztelenkedéssel, de most, hogy felszedett pár kilót, talán még bátrabban teszi ki az idomait a kirakatba. Az énekesnő részt vett a barbadosi aratófesztiválon, de nem öltözte túl az ünnepet: díszes melltartóban és erősen bevágó tangában lépett ki a kocsiból, csupasz testét még néhány hatalmas toll díszítette!

Rihanna díszes tollakban jelent meg a fesztiválon Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Chris Brandis-Tanya Boyce-Shakeira Farnum/Mega

Képtelenség volt nem észrevenni az énekesnőt, aki úgy tűnik, hogy remekül érezte magát abban a szinte semmiben, amibe felöltözött. Persze ez senkit nem zavart, még akkor sem, ha csaknem kibuggyantak a mellei a szereléséből!

Az a "bugyi" nem takar sokat Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Tanya Boyce-Islandpaps.Com/Mega

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.