Marilyn Monroe Ashley Graham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan fotó került napvilágra Ashley Grahamről, amilyen még soha ezelőtt. Nem is gondoltuk volna, hogy a híres modell lesz majd egyszer Marilyn Monroe plus size hasonmása. 

Ashley Grahamet már számtalan módon láthattuk: megmutatta magát meztelenül fotókon és videókon, retusálatlan felvételeken, de nem csak magát, hanem a lakását is közszemlére tette. Ezen kívül arról is mesélt már, hogy mi volt élete legnagyobb traumája.

Most azonban egy olyan oldala került napvilágra, amiről mi sem gondoltuk volna, hogy létezik. Marilyn Monroe-jelmezt kapott és meg kell hagyni, egészen jól áll neki ez a szerep. Az alkati különbségeket leszámítva sikerült egészen hasonló megjelenést kölcsönözni a csinos modellnek.

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Nem is vagyunk meglepődve azon, hogy még egy napja sincs fent a fotó a sztár Instáján, de már több, mint 100 ezer kedvelést gyűjtött össze. Nem beszélve a kommentáradatról sem. A követői imádják Ashley különleges jelmezét.

Such a fun shoot with #maurizocattelan & #pierpaoloferrari

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Így nézett ki terhesen Marilyn Monroe - Fotók!

Soha nem látott fotók kerültek nyilvánosságra a terhes Marilyn Monroe-ról. A filmcsillag titokban tartotta várandósságát, ez idáig pedig a képeket sem adták ki, amiket annak idején Frieda Hull készített a sztárról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.