augusztus tenger Nyár zöld hónap színe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki tudná megmondani, hogy hány árnyalata van a tengernek? Van, hogy kék, van, hogy zöld, és még azon belül is néha élénk, néha egészen ragyogó, néha viszont fáradt.

Ruhák

Nagyjából százféle árnyalat van, amire jó szívvel mondanánk, hogy tengerzöld. A világostól a mélyebb árnyalatokig, az élénktől a pasztellig. Éppen ezért nem is könnyű ezeket egymással párosítani, ha bizonytalan vagy, akkor a legjobb, ha más, akár pasztell, akár élénk színekkel hordod a választott tengerzöld darabot.

1. Asos 15 font, 2. Mango 6995 forint, 3. Mango 11 995 forint, 4. Bershka 1995 forint, 5. Mango 8995 forint, 6. Zara 15 995 forint Forrás: Life.hu

Kiegészítők

Egy-egy ruhadarab mellé azért még bátran választhatsz tengerzöld kiegészítőt, de akár egy farmeros, fehér trikós szettet is feldobhatsz ezekkel a kiegészítőkkel.

1. Pull&Bear 3995 forint, 2. H&M 1390 forint, 3. MAC 4200 forint, 4. H&M 1290 forint, 5. Pull&Bear 1995 forint, 6. Zara 9995 forint, 7. JustCavalli fashiondays.hu 30 290 forint Forrás: Life.hu

Így viseld

Egy ütős, élénk színnel nagyon dögös hatást lehet elérni, főleg ha egy ilyen mintás darabot is, mint ez a csíkos nadrág, bevállalsz mellé. A pasztellal visszafogottabb, romantikusabb az összhatás, habár a metálos elemek ezen is nagyot tudnak dobni, illetve a pasztell és a neon keverését is érdemes kipróbálni, mert ez is izgalmas eredményt hozhat.

Forrás: Lookbook
A legnagyobb színpadi esésekhttp://www.life.hu/trend/20170725-a-legnagyobb-szinpadi-esesek.htmlA legdurvább vörös szőnyeges esések után most a színpadi borulásokat mutatjuk meg, amik talán még izgalmasabbak, a videókból ugyanis kiderül, hogy a színpadon lehet csak igazán nagyokat esni. TrendOrigoJennifer Lopez egykor és most: így nézett ki pályafutása kezdetén a ma 48 éves énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20170721-jennifer-lopez-egykor-es-most-48-eves-lett-a-sztar.htmlA latin díva, Jennifer Lopez 1999-ben adta ki első lemezét, azóta a popzene élvonalában van. De nemcsak zenéjével vagy tánctudásával tűnt fel, hanem vörös szőnyeges ruhaválasztásaival is, amelyek alapján bátran állíthatjuk: JLo igazi dekoltázskirálynővé avanzsált. TrendOrigoHeti trendjelentés: Egy szál fehérneműben a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170721-heti-trendjelentes-szerepel-benne-charlize-theron-rihanna-cara-delevingne.htmlFuturisztikus és merész megoldásokat is láttunk ezen a héten a vörös szőnyegen. Sokan kitűntek meglepő választásaikkal, például Rihanna is, akit most a mozikban is megcsodálhatunk majd. TrendAFPMa lenne 85 éves Oscar de la Rentahttp://www.life.hu/trend/20170717-oscar-de-la-renta-divattervezo-85-eves-lenne-ra-emlekezunk.htmlA 20. század egyik meghatározó divattervezője volt Oscar de la Renta, aki a lehető legnagyobb mértékben tisztelte a nőket és a nőiességet. Nem csoda, hogy indulásakor a kor legnagyobb divatikonja, Jackie Kennedy is az ő kreációi között válogatott, az egyik utolsó megrendelése pedig Amal Clooney menyasszonyi ruhája volt. Trend--A legszőrösebb celeblábak - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170718-a-legszorosebb-celeblabak-hollywoodbol.htmlÁltalában azt gondoljuk, hogy Hollywoodban mindenki a legjobb formájában akar tündökölni, pedig ez nincs mindig így. A következőkben a legszőrösebb celeblábak kerülnek terítékre. TrendOrigoA legsokkolóbb szemöldöktrendekhttp://www.life.hu/trend/20170613-a-legdurvabb-szemoldoktrendek.htmlNem is hinnéd, mi mindent lehet csinálni egy szemöldökkel. Az emberi kreativitás és persze az őrültség viszont nem ismer határokat, így a lehető legfurcsább szemöldöktrendek láttak már napvilágot. Mutatjuk is őket! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.