színpad esés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legdurvább vörös szőnyeges esések után most a színpadi borulásokat mutatjuk meg, amik talán még izgalmasabbak, a videókból ugyanis kiderül, hogy a színpadon lehet csak igazán nagyokat esni.

Madonna

A már rutinosnak mondható énekesnőt sem kerülték el a színpadi zakózások. Ezen a koncerten például egyik táncosa hátára próbált felugrani, aki ugyan számított Madonna érkezésére, mégis szerencsétlenül jött ki, ugyanis együtt borultak hátra. A playback persze ment tovább zökkenőmentesen, szóval aki hátrébb állt, lehet, hogy észre sem vette a kis malőrt. A videót két perctől érdemes nézni.

2015-ben egy nem is akármilyen eseményen, a Brit Awardson zúgott elképesztően nagyot Madonna, ami egy hatalmas baki eredménye volt, ugyanis benyomták a szélgépet, hogy az énekesnő palástja szépen szálljon, de akkora erővel indult meg, hogy az orkán erejű szél elfújta Madonnát, aki ezáltal több lépcsőfokot zuhant.

Örökifjú vagy cikivé vált nagyi, aki fél megöregedni?

Habár van két saját és két örökbe fogadott gyermeke, a valódi nagymamaságtól még messze áll, pedig kora alapján már simán unokázhatna. Ehelyett ő azonban a pucér fenekét mutogatja, neccharisnyában partizik, mellbimbóját pedig csak egy aprócska tapasszal rejti el a világ elől. A nagy kérdés adja magát: Madonna egy örökifjú lázadó, vagy nagyikorba lépett egykori popsztár, aki nem tud megbirkózni az öregedéssel? Olvasd el a Life.hu cikkét!

Katy Perry

Ezúttal egy őrületes előadásnak lett esés a vége, bár sokak szerint nem egyértelmű, hogy ez az esés az előadás része volt, vagy tényleg csak véletlen. Mindenesetre ebbe a tébolyult előadásba jól passzolt ez a drámaian előadott zakózás.

A híres tortás előadásban viszont már kétség sem fér hozzá, hogy nem forgatókönyv szerinti az esés. Illetve eséssorozat, Katy Perry ugyanis próbál vagy ötször talpra állni, de szegénynek nem sikerül, így a tortától csúszó testével négykézláb mászik ki a színpadról.

Iggy Azalea

Iggy Azalea is lelkesen próbálta előadni, hogy milyen szuperül énekel, de a playback tökéletesen ment tovább míg ő a nagy táncolásban szépen lemenetelt a színpadról. A videót 55 másodperctől érdemes nézni.

Lady Gaga

Kis túlzással mondhatjuk, hogy alig van olyan koncert, ahol Lady Gaga nem esik el. Egyik híres esése a zongoráról való lezúgás. De legalább tudjuk, hogy élőben énekel.

Íme, még egy kis válogatás a cifrábbnál cifrább esésekből, amit nagyrészt a méretes magas sarkúkban való őrült táncoknak "köszönhet" a tehetséges énekesnő.

Ha ennyi nem lett volna elég, íme egy jó kis válogatás, ahol többek között Beyonce, Justin Bieber, Jennifer Lopez és Britney Spears is eltanyálnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.