Jailyne Ojeda Ochoa feneke lepipálja Kim Kardashian hátsóját: Fotó!

Forrás: Instagram -
Kim Kardashian fiatal lány szexi fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszer fent, másszor lent: úgy tűnik Kim Kardashiannak hamarosan leszálló ágba kerül a népszerűsége, ha még többen megismerik Jailyne Ojeda Ochoat. 

Jailyne Ojeda Ochoa az Instagram sztárja. Egy fiatal lány, akinek 19 éves kora ellenére olyan rajongótábora van, amelyet sok sztár is megirigyelhetne. A követők tengere pedig természetesen a brutálisan kerek idomainak köszönhető, illetve a karcsúságának.

Hihetetlenül kerek feneke van, és mindehhez olyan vékony a dereka, amit nem is lehet ép ésszel felfogni. A 6 milliós követőtáborral rendelkező Jailyne nagyon fiatalon épített magának modell karriert, de úgy tűnik, hogy profi módon csinnálja.

Van olyan rajongója is, akinek saját bevallása szerint csak azért van Instagram fiókja, hogy őt követhesse és kommentelhessen. Ez azért nem semmi. Kim Kardashian lassan lehúzhatja a rolót, ha a fiatal szépség így folytatja.

Elképesztően sokan imádják a fiatal szépséget Forrás: Instagram

Kim Kardashian feneke nem is olyan feszes

A fenekéről elhíresült Kim Kardashianről fürdőruhás fotók kerültek elő, így aztán nem tudja tovább rejtegetni, hogyan is néz ki valójában a hatalmas hátsója. Nos, nem tökéletes, sőt, a narancsbőr fogalmát Kim is közelről ismeri! Olvass tovább itt...

Rendőrnőként pózolt Vajna Timi - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170511-vajna-timi-rendornokent-pozol.htmlOlyan fotó készült Vajna Timiről, amilyen még soha. És ez most nem túlzás! TrendOrigoSara Jean Underwood a világ legszebb tájain meztelenkedikhttp://www.life.hu/trend/20170511-sara-jean-underwood-meztelenul-jarja-a-vilag-legszebb-tajait.htmlElképesztő fotó került napvilágra egy szexi szőke modellről, aki a világ legnagyobb péniszét próbálja megmászni. Hatalmas, minden értelemben! TrendOrigoEllepik az utcákat a természetellenes ajakfeltöltésekhttp://www.life.hu/trend/20170504-termeszetellenes-ajakfeltoltesek.htmlEgy nemrégiben közreadott felmérés szerint New York utcáin sétálgatva már kétségtelenül kitűnik, hogy szinte minden második ember ajka természetellenes méretű, ami a plasztikai műtétek túlzásainak káros következménye. TrendOrigoAz elmúlt évek leghíresebb hónaljszőrei Hollywoodbólhttp://www.life.hu/trend/20170504-az-elmult-evek-leghiresebb-honaljszorei-a-celebvilagbol.htmlHabár az elmúlt években a trend az abszolút szőrtelenség irányába haladt, egy-egy celeb mindig előállt a természetesség vágyával, vagy éppen csak meg akart botránkoztatni az itt-ott megjelenő szőrpamacsával. Ezúttal az elmúlt évek legnagyobb hónaljkutya-villantóit szedtük össze! Trend--Kim Kardashian melltartó nélkül villantott: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170510-kim-kardashian-meztelen-mellekkel-virit.htmlÚgy tűnik a szexi botrányhősnek nem volt elég: tovább szeretné csökkenteni a népszerűségét. Trend--Sarka Kata a Magyarország Szépe indulóiról: ilyenek a lányok!http://www.life.hu/trend/20170508-sarka-kata-a-magyarorszag-szepe-induloirol-nyilatkozott.htmlSarka Kata akár egy büszke szülő, úgy nyilatkozott a Magyarország Szépe versenyen induló lányokról. Mindegyiküket dicsérte, de amikor rá került a sor, elbizonytalanodott, és bevallotta, hogy ő már nem tartja magát szépnek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.