odtavasz2017 tavasz szoknya nadrág farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A farmer a tavaszi-nyári szezon egyik visszatérő alapdarabja. A jó időt, a szabadságot, a lazaságot képviseli, így nem is csoda, hogy annyira imádjuk. Mit érdemes beszerezni a 2017-ben? Mutatjuk!

Nadrágok

A hosszú nadrágoknál a skinny fazon kicsit visszaszorulóban van, helyette a lazább szabások kerültek előtérbe. A magas derék még mindig hódít, ami viszont az új trend, az a felvarrókkal való díszítés. Ezt többféleképpen is megoldhatod, vehetsz olyan farmert, amin már fent vannak ezek a vagány díszek, de külön is beszerezheted a felvarrókat, ha elég kreatívnak érzed magad, hogy feldíszítsd a farmerodat.

1. Asia Center 5000 forint 2. Asia Center 6000 forint 3. Asia Center 6000 forint 4. Asia Center 12 900 forint 5. Pull&Bear 8995 forint Forrás: Life.hu

Felsők

Kabátok, hosszú és rövid ujjú ingek és számtalan szabás és forma jellemzi a farmerfelsők kínálatát. Ami itt is egyértelmű trend, az a nadrágoknál említett felvarrókkal, vagy hímzésekkel való dekorálás.

1. H&M 9900 forint 2. Asia Center 14 900 forint 3. Mango 7995 forint 4. Asia Center 6800 forint 5. Pull&Bear 19 995 forint Forrás: Life.hu

Szoknyák, ruhák

A szoknyák mellett a farmerruha is visszajött a divatba. Mi ezt is nagyon szeretjük, csak egy vagány kis cipő kell hozzá, például egy magas talpú szandál, és már kész is a tökéletes outfit. Ami a szoknyákat illeti, nem kell ragaszkodni a klasszikus kék farmerhoz, választhatsz pasztell színeket, sárgát vagy púdert, de a virágminták is újra divatban vannak.

1. Mango 7995 forint 2. Asia Center 4990 forint 3. Zara 8995 forint 4. Asia Center 3900 forint 5. New Yorker 9490 forint Forrás: Life.hu

Kantár

A kantáros farmer is reneszánszát éli, ami egy laza hétvégére például tökéletes viselet. Ráadásul nemcsak nadrágból, ruhából is találhatsz kantáros változatot.

1. H&M 9990 forint 2. Mango 11 995 forint 3. Asia Center 12 900 forint Forrás: Life.hu
Felsők minden mennyiségben: ezek a legjobb alapdarabok tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20170407-felsok-minden-mennyisegben-ezek-a-legjobb-alapdarabok-tavaszra.htmlNéhány basic felsőrész mindenkinek kell a szekrényébe, így amikor egy lazább napra vágysz, rögtön tudsz majd mihez nyúlni. Csak egy tökéletes nadrág kell hozzájuk, és már indulhat is a nap. Trend--Heti trendjelentés - Eva Longoria mindenkit meglepetthttp://www.life.hu/trend/20170407-heti-trendjelentes-szerepel-benne-eva-longoria-chralize-theron-brad-pitt-justin-theroux.htmlÉrdekes megoldások, furcsa összhatások és egy stíluskirálynő – ezek uralták a héten a vörös szőnyeget. Már mutatjuk is a részleteket, te pedig szavazd meg a legjobb és legrosszabb outfiteket. Trend--A hónap sminktrükkje: amikor a jegeskávé inspirálhttp://www.life.hu/trend/20170405-a-honap-sminktrukkje-a-fahejas-jegeskave-smink.htmlHa te is szereted a változatosságot, akkor próbáld ki az ínycsiklandó fahéjas jegeskávé sminket. Lesd el a lépéseket Larion Oscar sminkmestertől! Trend--Ciki vagy menő? Ezek a sztárok kedvenc oversize darabjaihttp://www.life.hu/trend/20170405-ciki-vagy-meno-a-sztarok-kedvenc-oversize-darabjai.htmlAz oversize darabok néhány éve jöttek divatba, és azóta is imádják őket a nők. Nem is csoda, mert laza, kényelmes, és nagyon vagány outfiteket lehet kihozni belőlük. Most viszont azt néztük meg, hogyan hordják a sztárok ezeket a darabokat. Szavazz: ciki vagy menő? Trend--A 13 leghíresebb rúzs - Slágertermékek, amelyekért rajonganak a nőkhttp://www.life.hu/trend/20170330-a-13-leghiresebb-piros-ruzs-amelyekert-rajonganak-a-nok.htmlA tökéletes piros rúzsra rátalálni olyan, mint megtalálni az igazit. Egy felemelő pillanat, ami tele van jó érzéssel, várakozásokkal. Hiszen a tökéletes piros rúzs szinte minden ruhánkhoz passzol, mindent feldob, a legegyszerűbb outfitnek is színt ad, szinte kivirágzik tőle az ember. A klasszikus piros kevés nő sminktáskájából hiányzik, ha viszont neked még nincs, megmutatjuk, melyek a legközkedveltebb árnyalatok. Trend--2017 a pucérság éve lesz? Így meztelenkedtek a sztárok a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170329-igy-meztelenkedtek-a-sztarok-a-voros-szonyegen-2017ben.htmlAlig telt el pár hónap 2017-ből, máris kijelenthetjük, hogy ez az év a meztelenkedés éve lesz. Pedig tavaly is rendesen kitettek magukért a sztárok villantásügyileg, de az idei év ennél is nagyobb pucérságparákat hozhat a vörös szőnyegen. Nézzük 2017 eddigi legnagyobb villantóit! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.