Szexizni akartak, de nagyon nem sikerült! Ezek a világ leggázabb szelfijei

rendetlenség undorító szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veled is előfordult már, hogy nagyon szexi akartál lenni egy képen, aztán valahogy rettentően félresikerült a dolog? Annyira nem ronthattad el a fotót, mint ezek a lányok, akik a világ legdögösebbjének érezték magukat, csak éppen egy apróságot felejtettek el: eltakarítani a kuplerájt.

Hiába sminkelsz, hiába vagy dögös, hiába van rajtad a világ legjobb ruhája, ha egy kuplerájban élsz, senki sem fog szépnek látni. Mert a szépség nem csak a külsőről szól, és nem is csak a belső kisugárzásodról. Az, hogy milyen körülmények között élsz, hogy tisztán tartod-e a szobádat, rendet raksz-e magad után, az is sok mindent elárul rólad, az emberről.

A szépség nemcsak a külsőről szól, hanem arról is, hogy milyen környezetben élsz Forrás: weirdselfies.com
Forrás: weirdselfies.com

Az amerikai tini, Alyssa év elején posztolta Twitterére azt a fotót, ami alapján a világ legrendetlenebb lányaként könyvelték el. Alyssa valójában a külsejével akart dicsekedni, ugyanis estélyiben és talpig sminkben szelfizett a tükör előtt, de ezt végül szinte senki nem vette észre: mindenki csak az elképesztő mocskot látta a lány háta mögött, ami sokkolta az internetezőket. Az eredeti képet közel négyezren megosztották, a kommentcunamiról nem is beszélve. A kommentelők ráadásul kinagyították a szoba egyes részleteit, mint a földön heverő ételmaradékokat, és az egyik jó szemű felhasználó szerint még egy patkány is feltűnt az egyik szegletben. A lányból igazi mém lett, többek között tiszta szobákba is bephotoshoppolták, hogy megmutassák neki, hogyan kellett volna szelfizni.

Alyssát a világ legrendetlenebb lányának könyvelték el, miután posztolta ezt a fotót Forrás: Twitter/alyssa

Ezt az esetet ugyan nagyon felkapták, de nem Alyssa az egyetlen, aki ilyen hibába esik: vagyis szexizni akar a kuplerájban, amivel éppen az ellenkező hatást éri el, és csak kinevetteti magát. Már a művészvilágot is megihlették a rendetlen, nemtörődöm lányok, a fényképész, Maya Fuhr például egy egész fotósorozatot készített róluk. Íme:

/1704/Maya_2017410114033Ciki vagy menő? Ezek a sztárok kedvenc oversize darabjaihttp://www.life.hu/trend/20170405-ciki-vagy-meno-a-sztarok-kedvenc-oversize-darabjai.htmlAz oversize darabok néhány éve jöttek divatba, és azóta is imádják őket a nők. Nem is csoda, mert laza, kényelmes, és nagyon vagány outfiteket lehet kihozni belőlük. Most viszont azt néztük meg, hogyan hordják a sztárok ezeket a darabokat. Szavazz: ciki vagy menő? Trend--Így mulattak a magyar celebek a Playboy-gálán! Fotók!http://www.life.hu/trend/20170407-igy-mulattak-a-sztarok-a-playboy-galan.htmlNemcsak Playboy nyuszik, magyar sztárok is tiszteletüket tették a csütörtök este megrendezett Playboy-díjátadón és partin. Máris mutatjuk a legjobb fotókat! TrendOrigoA 13 leghíresebb rúzs - Slágertermékek, amelyekért rajonganak a nőkhttp://www.life.hu/trend/20170330-a-13-leghiresebb-piros-ruzs-amelyekert-rajonganak-a-nok.htmlA tökéletes piros rúzsra rátalálni olyan, mint megtalálni az igazit. Egy felemelő pillanat, ami tele van jó érzéssel, várakozásokkal. Hiszen a tökéletes piros rúzs szinte minden ruhánkhoz passzol, mindent feldob, a legegyszerűbb outfitnek is színt ad, szinte kivirágzik tőle az ember. A klasszikus piros kevés nő sminktáskájából hiányzik, ha viszont neked még nincs, megmutatjuk, melyek a legközkedveltebb árnyalatok. Trend--2017 a pucérság éve lesz? Így meztelenkedtek a sztárok a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170329-igy-meztelenkedtek-a-sztarok-a-voros-szonyegen-2017ben.htmlAlig telt el pár hónap 2017-ből, máris kijelenthetjük, hogy ez az év a meztelenkedés éve lesz. Pedig tavaly is rendesen kitettek magukért a sztárok villantásügyileg, de az idei év ennél is nagyobb pucérságparákat hozhat a vörös szőnyegen. Nézzük 2017 eddigi legnagyobb villantóit! TrendOrigoA párizsi divathét legmerészebb trendjeihttp://www.life.hu/trend/20170328-parizsi-divathet-sminktrendjei-larion-oscar-sminkmestertol.htmlRepülj a képzelet szárnyán az intergalaktikus jövőbe a párizsi sikkes sminktrendekkel. Fantasztikus kollekciókat láthattunk a francia fővárosban: a hamisíthatatlan nőies báj elképesztően izgalmas sminkekkel fűszerezve jelent meg a kifutón. TrendOrigoÍgy csillogtak a celebek a Glamour-gálán - Mutatjuk a legütősebb ruhákat!http://www.life.hu/trend/20170324-a-2017es-glamour-gala-legemlekezetesebb-sztarruhai.htmlA csütörtök esti Glamour-gálán rengeteg celeb tiszteletét tette, nagy örömünkre még a csodás Palvin Barbi is jelen volt az eseményen. Mutatjuk a legdögösebb és legmeglepőbb ruhaválasztásokat! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.