Mihalik Enikő villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő a világ egyik legszebb és legsikeresebb szupermodellje. Óriási divatcégek és világmárkák hirdetnek az arcával, ami nem is csoda, hiszen a modellnek mindene tökéletes. Ezúttal pedig formás melleit is megmutatta rajongói legnagyobb örömére.

Mihalik Enikő Szegedi Kata divattervező barátnőjével fotózhatott, amikor ez a nem mindennapi kép készült.

Enikő igen merész felsőt választott, ami egyáltalán nem takarta a kebleit.

Mihalik Enikő szexi fotót villantott Forrás: Playboy

Hiába, a modell bármit megengedhet magának, minden jól áll neki! A Ripost oldalán fellelhető fotót már hiába kerestük Enikő oldalán, leszedte... a képet itt még megnézheted.

Hoppá! Mihalik Enikő trópusi helyen monokinizik

Mihalik Enikő bártan mutogatja tökéletes idomait, hiszen nincs rejtegetnivalója, és irigylésre méltó a teste. Most is egy nagyon szexi képet tett közzé az Instagram-oldalán

Bikinis sztárok a hideg idő ellen - Fotósorozat!http://www.life.hu/trend/20170301-bikinis-sztarok-foto.htmlBár beköszöntött a március, az időjárás még nem éppen tavaszi. Az átmeneti kabátok és dzsekik időszaka egyelőre várat magára. Addig is itt egy jó kis fotósorozat, amitől garantáltan kimelegszünk! Trend--Zoltán Erika extrém frizurát villantott – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170301-zoltan-erika-extrem-hajat-villantott-foto.htmlZoltán Erika gőzerővel készül a március 11-ei nagykoncertjére. Az egykor "túl szexi lány" megosztott egy kis részletet az előkészületekről: extrém hajat fog viselni. Trend--Jennifer Lopez és Jennifer Aniston ugyanabban a ruhában voltakhttp://www.life.hu/trend/20170228-jennifer-lopez-es-jennifer-aniston-egyforma-ruhaban-mutatkoztak.htmlJennifer Aniston cikis helyeztbe került: Jlo által korábban már viselt ruhában gálázott... Trend--Oscar-gála: íme, Meryl Streep botrányt kiváltó ruhája http://www.life.hu/trend/20170227-meryl-streep-nem-vette-fel-karl-lagerfeld-ruhajat-botrany.htmlMery Streep immáron huszadik alkalommal kapott jelölést az Oscar-gálán. Hollywood egyik legfényesebb csillaga ezúttal viszont botrányba keveredett... Trend--4 éves kislány a Gucci legifjabb modellje – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170224-4-evesen-modell-a-guccinel-a-kislany.htmlÉdesanyja rendkívül büszke kislányára, amiért ő a Gucci legfiatalabb modellje. Trend--Zimány Linda szexi szerepben- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170209-zimany-linda-szexi-fotosorozata.htmlZimány sosem volt még ilyen szexi, és erre bizonyítéka is van... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.