4 éves kislány a Gucci legifjabb modellje – Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Frugi Organic / Swns.Com -
modell Gucci kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyja rendkívül büszke kislányára, amiért ő a Gucci legfiatalabb modellje.

A kislány anyukája a Daily Mailnek elmondta, hogy az sem baj, hogy Dylan kimarad az oviból, hiszen óriási lehetőség ez egy kislánynak, főleg ennyi idősen. A szép modellt általában Milánóban fotózzák, többnapos fotózásokon.

A 4 éves kislány a legfiatalabb Gucci-modell.

"Imádja, hogy ennyi szép ruhát felvehet, nagyon büszke vagyok rá, hogy így teljesíti a fotós utasításait" – mesélte a anyuka.

Dylan a legfiatalabb Gucci-modell Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Frugi Organic / Swns.Com

Ahogy az lenni szokott, a sok gratuláció mellett támadják is az édesanyát azért, mert ennyi idősen engedi kislányát a divatvilágban tevékenykedni. Sokak szerint elveszi tőle a gyerekkort, ám az édesanya azzal védekezik, hogy Dylan imádja ezt csinálni, és nem érzi kényszernek a munkát.

Óvszert sminkszivacs helyett- így sminkeljünk!http://www.life.hu/trend/20170223-ovszert-hasznal-sminkecset-helyett-a-lany.htmlA mai világban már megszokhattuk, hogy a leleményesség határtalan, főleg ha a sminkelési technikákról van szó. Ezúttal a smink szerelmeseinek egy igen bizarr ötletet mutatunk meg: sminkelt magad óvszerrel! TrendOrigoTóth Vera új külsőt villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170222-toth-vera-megujult-uj-haj.htmlTóth Vera nem régi önmaga, már ami a külsejét illeti: elképesztő fogyása után most a haját is megváltoztatta. TrendOrigoÁgyon térdelve pózol Sarka Kata – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170221-sarka-kata-agyon-terdelve-pozolt-fotoval.htmlSarka Kata ezúttal egy igazán szexi fotót posztolt: ágyon térdelve mutatta meg tökéletes testét a sztármami. TrendOrigoBritney Spears félmeztelen – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170220-britney-spears-felmeztelen-fotot-posztolt.htmlBritney Spears az elmúlt években újra önmagára talált. Sikeresen a háta mögött hagyta múltját és idegösszeomlásának emlékeit, folytatta karrierjét, és gyerekeit is példásan neveli. Nemcsak belsőleg, de külsőleg is teljesen átalakult a díva: ezúttal tökéletes felsőtestét mutatta meg, amit alig takart valami... Trend--Így fest smink nélkül Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/trend/20170206-cinthya-dictator-smink-nelkul-diaklany.htmlCinthya Dictator leginkább arról híres, hogy bármivé képes átalakulni. Láthattuk már görög istennőként és meztelen szexbombaként is pózolni. Ezúttal viszont olyat tett magával, amit mi sem hittünk volna. TrendOrigoJennifer Lopez méregdrága ékszert kapott fiatal szerelmétőlhttp://www.life.hu/trend/20170113-jennifer-lopez-draga-ekszert-kapott-fiatal-szerelem.htmlJennifer Lopez új szerelme nagy port kavart a sztárvilágban, sokak nemtetszésüket fejezték ki a kibontakozó frigy kapcsán. Bár a sztárpár még nem erősítette meg kapcsolatuk hírét, a jelek szerint biztosan egy párt alkotnak. Erre pedig a legjobb bizonyíték Jlo 28 millió forintot érő gyémánt nyakéke, amit Drake-től kapott. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.