Britney Spears egykor és most - A szűz tinilány, az őrült díva és a nagy visszatérő

fellépőruha Britney Spears stílus vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney újra visszatért! Hamarosan ráadásul önéletrajzi könyve és az abból készült mozi is megjelenik. Az elképesztően nagy felhajtás közepette mi inkább egy kis visszaemlékezés formájában tisztelgünk eddigi életműve előtt. Íme, Britney, a szende szűz lánytól a megbolondult, őrült popdíván át, a fájdalmasan 90-es évek stílusban visszatért énekesnőig. 

Britney a Disney Channelnél kezdte a karrierjét, majd énekesnői pályája 1999-ben indult be hatalmas sikerrel övezve. Ekkor Britney 17 éves volt, sorra döntötte meg a lemezeladási listákat, egyszerűen mindenki a rajongója volt. Ami az akkori ruhatárát illeti, abszolút megfelelt a 90-es évek és az ezredforduló stílusjegyeinek. Persze mivel popsztárról van szó, ezek mind egy kicsit túlzó formában jelentek meg, így könnyen áll mosolyra a szánk ezeket a képeket nézegetve. Ez az időszak egyébként a Justin Timberlake-kel való románcától és a szüzességi fogadalmától volt hangos.

Britney Spears - A szűz tinilány, az őrült díva és a nagy visszatérő Forrás: giphy

2004-ben azonban bejelentette, hogy szünetelteti a karrierjét. Ez volt a legbotrányosabb időszaka, a magánéleti gondok, az alkohol- és drogproblémák sem kerülték el. Egy átmulatott éjszaka után feleségül ment gyerekkori barátjához, de a frigy csak két napig tartott. Ezután három hónapos ismeretség után hozzáment első férjéhez, Kevid Federline-hoz. Tőle született meg 23 éves korában az első gyermeke, majd egy év múlva a második is, aztán pedig bejelentették a válást. Ezután drogelvonón is volt, a híressé vált kiborulása, amikor kopaszra nyírta a haját 2007 februárjában történt. Ezek után a gyerekek felügyeleti jogát is elvesztette. 2008-ban a pszichiátriát is megjárta, és gyámokat jelöltek ki mellé. Ebben az időben keveset volt vörös szőnyegen, az utcán pedig mindig nagyon rendetlen és lepukkant szerelésekben lehetett látni.

2008 végén aztán kijött egy új albummal, ami elképesztő sikert hozott, újabb rekordokat döntött meg, és szépen lassan visszajött Britney önbizalma is. 2009-ben koncertkörúton volt, a rajongói imádták, hogy visszatért. Ezután 2011-ben indult újabb turnéra. Ezekben az években már az abszolút Britney-re jellemző fellépőruhák uralták a színpadképet, amitől egyébként máig sem tud szabadulni. A bugyik, melltartók és lehetőleg ízléstelenül kitalált bodyk határozzák meg Britney színpadi stílusát.

2015-ben bizonyos ominózus képek miatt Britney az egészséges életmód híve lett, így 2016-ban minden eddiginél dögösebb formában mutatkozott. Egészséges étkezés, lelki egyensúly és sport – ez hozta vissza újra a csúcsra, csak az ízlésén nem változtatott sajnos semmit.

/1701/Britn201712614333Ezek a tél trendszínei - Neked melyik jön be a legjobban?http://www.life.hu/trend/20170124-a-tel-trendszinei-a-sminkek-teren-larion-oscartol.htmlA tél legszebb árnyalataival nagyon hatásos belépőd lehet bárhol, ki fogsz ragyogni a tömegből, mert a színek párosításával nagyon stílusos, friss és divatos leszel. TrendAFPSokkoló férfitrendek a kifutókról - Mutatjuk a legijesztőbb kreációkathttp://www.life.hu/trend/20170124-sokkolo-ferfitrendek-a-kifutokrol.htmlLondonban és Párizsban már bemutatták a 2017-es őszi–téli férfitrendeket. Figyelembe véve, hogy milyen darabokat vonultattak fel a kifutón, őszintén mondhatjuk: alig várjuk a New York-i divathetet is, ahol valószínűleg szintén nem lesz hiány sokkoló ruhákból. Trend--Sminktrükkök a leghidegebb téli napokra – így dobhatod fel a napodathttp://www.life.hu/trend/20170123-sminktrukkok-a-leghidegebb-teli-napokra-amivel-feldobhatod-a-napodat.htmlA hideg ellenére legyen a sminked egészségtől kicsattanó. Ha meleg árnyalatokat használsz, visszatér az önbizalmad és a jókedved. Próbáld ki ezeket a frissítően izgalmas színeket. TrendThinkstockBoszorkányüldözés a mellbimbó körül - Egyre kisebb méretre vágynak a nők!http://www.life.hu/trend/20170123-kisebb-mellbimbokat-szabatnak-maguknak-a-nok-ez-az-uj-trend-a-plasztikaban.htmlLehetséges, hogy a mellbimbó fogalma hamarosan teljesen el fog tűnni a köztudatból, és felnő majd egy generáció, amelyik azt sem tudja, mire való ez a testrészünk? Ha szétnézünk az Instagramon vagy a magazinok címlapjain, azt látjuk, hogy míg egy női mellet nyugodtan lehet mutogatni, addig a mellbimbó tabu. Trend--Utcai viselet lett az átlátszó melltartó - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20170119-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jennifer-lopez-adriana-lima-lewis-hamilton.htmlA People's Choise Awards díjátadó gála mellett más vörös szőnyeges eseményeket is tartottak a héten. A sokkoló öltözetekből persze ezúttal sem volt hiány. Mutatjuk is őket! Trend--A 10 legtorzabb plasztikaőrült, akik soha nem fognak leállni – Ijesztő fotók!http://www.life.hu/trend/20170118-10-plasztikaorult-aki-soha-nem-fog-leallni.htmlEddigi tapasztalataink szerint, aki egyszer belekezd a plasztikázásba, az nem tud leállni. Egyre többet akar változtatni magán, ami néhány esetben olyan elképesztően beteges formát ölt, ami már az emberi test megcsúfolásával egyenlő. Mutatjuk is a 10 talán legfanatikusabb plasztikáztatót, aki valószínűleg soha nem fog leállni. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.