People's Choice Awards stílusmustra Sarah Jessica Parker vörös szőnyeg Jennifer Lopez Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este tartották a 43. People's Choice Awards díjátadó gáláját, így újabb vörös szőnyeges stílusmustrával jelentkezünk. Nézzük is az esemény legmeghatározóbb ruhakölteményeit.

Jennifer Lopez a drámai hatást hozta ezzel a testhez simuló ruhával, illetve a fekete és az ezüstösen csillogó kristályok kombinációjával.

Forrás: Northfoto

Kristen Bell ruhája csodálatos lehetett volna, ha az a két mellbugyor nem válik külön a ruhától. Sokkal szebb lett volna, ha a mellrész is a ruha anyagából készül.

Forrás: AFP/Tommaso Boddi

Mi történt Blake Lively-val? Mintha felszedett volna néhány kilót a színésznő. Vagy csak a ruha szélesítette ennyire?

Forrás: Northfoto

Sarah Jessica Parker ruháját imádnánk, ha a ruhától teljesen elkülönülő ujjak nem lettek volna a karjára húzva. Felesleges volt oda, csak rontott az összképen.

Forrás: AFP/Tommaso Boddi

Jamie Chung a színt és az anyagot is nagyon eltalálta. A csodás csipke és a pasztellsárga igazi összhangban voltak.

Forrás: AFP/Tommaso Boddi

Melissa McCarthy egy fekete alapon virágos nadrágkosztümöt választott. A felső formája derékban karcsúsított, ami előnyösen állt neki. A virágos nadrág viszont nagyon keveseknek áll jól. Szerintetek Melissa közéjük tartozik?

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Chandler Kinney nagyon érdekes szabású ruhát választott. Az elöl köldökig felsliccelt szoknyarész alatt egy csipkés szegélyű rövidnadrág van. Neked hogy tetszik ez a megoldás?

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Kinek a ruhája tetszik legjobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.