2017 legütősebb sminktrendjei - Hihetetlen izgalmak a szépségápolás terén

Forrás: Thinkstock -
szépségápolás újdonság smink természetesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez az év az újjászületés jegyében telik a sminkek terén is. Elhagyjuk az agyonkontúrozást, a túlrajzolást, helyette kipróbálhatjuk a lélegző bőrt, az extrém fémes színeket és a részegítően borvörös pillákat.

Vége a túlrajzolt szemöldök kultuszának, idén a természetes hatás a kelendő, amit a színes szemöldökspirálokkal, gélekkel érhetsz el. Tartja magát a természetes vastagság, de már nem a karakterizáláson van a fókusz, hanem az ápolt természetességen.

Ebben a szezonban a közkedvelt szemhéjkrémek nyújtotta fényes hatású szemfestés mellett nagyon trendi lesz a fémes csillogás.

Ebben a szezonban a fényes hatású szemfestés mellett nagyon trendi lesz a fémes csillogás Forrás: Thinkstock

Az extrém szemfestésekhez ideje lesz beszerezni króm- és metálfényű szemfestékeket. A szemhéjszínek is változatosak idén. A legmenőbb árnyalatok a mogyoró, a rózsaszín, a narancs, a pink, a sárga, a levélzöld, a felhőkék, a niagara, a kale-zöld.

Az új semleges szín a rózsaszín ebben a szezonban, amitől ártatlanul friss lesz a megjelenésed. Igazán jól jönnek most ezek az univerzális termékek, amikkel egyszerűen lehetsz trendi és friss. Ugyanazt az árnyalatot tedd a mozgó szemhéjadra, finoman érzékeltetve a rózsaszín ártatlanságát, valamint élénkítheted vele az orcáidat és az ajkadat is.

Újra divat a monokróm stílus, azaz ugyanolyan színű legyen az arcpirosítód és az ajakrúzsod is, így teremt harmóniát az új megjelenés.

Az ajakfestés is visszafogottabb lesz, a legtermészetesebb hatás érdekében újra divat lesz az áttetsző, vizes hatású szájfény, amitől frissebb és teltebb hatásúak lesznek az ajkak. De a pasztell árnyalatú ajakrúzsok is igen népszerűek lesznek. Az élénkebb színeket kedvelőknek viszont itt az új őrület: a lángoló narancs és az élénk pink.

Az élénkebb színeket kedvelőknek itt az új őrület: a lángoló narancs és az élénkpink Forrás: Thinkstock

Vége az agyonkontúrozott arcnak, helyére a lélegző bőr, a természetes hatású, fényes alapozók lépnek.

Szemrevaló izgalom. Az új trendi szempillafesték a borvöröstől a mélyburgundi árnyalatokig terjed. Nagyon szépen kiemeli ez a szín a szemet, természetesen elsősorban az ősz típusnak áll jól, de ha fekete színnel lealapozod a szempilláidat, és erre teszed rá a mélybordó árnyalatot, akkor mindenkinek bejöhet ez a kis izgalom.

Pattanások felnőttkorban - tegyél ellene!http://www.life.hu/trend/20170110-pattanasok-felnottkorban.htmlTinédzserkorban is nehezen fogadja el az ember az arcán kialakuló pattanásokat, de felnőttkorban, amikor úgy gondoljuk, már kinőttünk belőle, sokkal kellemetlenebbül érezzük magunkat, és sokkal bosszantóbb, ha pattanásaink lesznek. De milyen okok vezethetnek ide? TrendThinkstockA legjobb és legrosszabb sminkek a Golden Globe-gáláról - Larion Oscar sminkmester elemez!http://www.life.hu/trend/20170109-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-a-golden-globe-galarol.htmlLarion Oscar sminkmester a Golden Globe-gála vörös szőnyegéről mutatja meg a legjobb és legrosszabb sminkeket. Mutatjuk is a részleteket! TrendOrigoA legstílusosabb sztárpárok a Golden Globe vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170109-a-golden-globe-legstilusosabb-sztarparjai.htmlA helyi idő szerint hétfőn éjjel tartott Golden Globe-gálára sokan a szerelmükkel, házastársukkal érkeztek. Nézzük, kik voltak a legédesebben turbékoló és legstílusosabb álompárok a vörös szőnyegen. Trend--Csokornyakkendők éjszakája - Pasimustra a Golden Globe-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20170109-pasimustra-a-golden-globe-galarol.htmlÖltönyös pasikból sem volt hiány a Golden Globe vörös szőnyegén. Extrém megoldásokat viszont most nem nagyon láttunk, mindenki inkább a klasszikus eleganciára szavazott és persze a csokornyakkendőre. Trend--Kiderült a születésnapos Katalin hercegné szépségtitka! Lesd el te is!http://www.life.hu/trend/20170106-sminkelj-ugy-mint-a-szuletesnapos-katalin-hercegne.htmlKate Middleton az angolok stílusikonja. Kifinomult eleganciájának titka, hogy figyelembe veszi saját színeit (bőr, szem, haj), és a sminkszereit ehhez választja: ezért olyan természetes hatású mindig a megjelenése. Azon kevés híresség közé tartozik, akik maguk készítik el minden alkalomra a sminkjüket. A királynői megjelenéshez próbáld ki Katalin praktikáit! Trend--Legyél igazi hókirálynő - Ragyogj a tél legszebb sminkjében!http://www.life.hu/trend/20170105-hokiralyno-smink-larion-oscartol.htmlA hókirálynői sminkhez szaténfehéret, ezüstöt, jegeskéket és egy kis hideg rózsaszínt használj. A hűvös elegancia és a törékeny nőiesség mellett titokzatos külsőt kölcsönöznek ezek a fenséges árnyalatok. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.