Arcpirítóan kínos helyzetbe hozta magát Mariah Carey

fashion week ruhabaki Mariah Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A díva nem először hozta magát kínos helyzetbe egy rossz ruhaválasztással, és valószínűleg nem is ez volt az utolsó alkalom. Most azonban hibát hibára halmozott Mariah - mutatjuk is!

Amióta úgy tűnik, füstbe megy Mariah Carey házasodási terve, és mégsem veszi el őt vőlegénye, James Parker, azóta Mariah kétségbeesetten próbálja megmutatni a milliárdos pasinak, mit is veszíthet.

Forrás: Charley Gallay / Getty Images North America / AFP

A múlt héten konkrétan minden este bulizott a sztár, ám a hétvégén hozta magát a legkellemetlenebb helyzetbe. Több dologgal is.

  • Mariah JLO után szabadon a fiatal háttértáncosával randizott igen látványosan.
  • Nem is akárhol: Hollywood egy olyan negyedében, ami tömve van sztárokkal, és persze paparazzikkal, így biztos volt, hogy valaki csak lefotózza őt.
  • A kocsiban készült fotókon úgy mutogatja hatalmas jegygyűrűjét, mintha nem pár napja derült volna ki, hogy vőlegénye mégsem annyira szeretné őt feleségől venni.
  • A ruha már csak hab a tortán: Mariah leggingsben bulizott, ami ugye egy rémes divatbaki, ráadásul annyira kipakolta melleit, hogy a bimbóudvarát is lefotózhatták a paparazzik.

És még csak nem is kellett igazán szemfülesnek lenniük...A sztáról készült lesifotókat itt találod.

Egy pici nyár: Sarka Kata bikinitestet villantotthttp://www.life.hu/trend/20161106-sarka-kata-musorvezeto-bikinitestet-villantott-amerikaban.htmlMint ismeretes, Sarka Kata még mindig Amerikában van a csemetéivel. És rajongói nagy örömére folyamatosan posztol is.Trend--58 évesen pont úgy akarunk kinézni, mint a szuperdögös Sharon Stonehttp://www.life.hu/trend/20161103-sharon-stone-szuper-formaban-van-testverevel-ment-a-voros-szonyegre.htmlSharon Stone 58 éves, és bár sokszor írtuk már arról, milyen remekül fest, azt kell mondjuk, a világsztár képes mindig túlszárnyalni önmagát. Ezúttal is így tett! Trend--58 évesen pont úgy akarunk kinézni, mint a szuperdögös Sharon Stonehttp://www.life.hu/trend/20161103-sharon-stone-szuper-formaban-van-testverevel-ment-a-voros-szonyegre.htmlSharon Stone 58 éves, és bár sokszor írtuk már arról, milyen remekül fest, azt kell mondjuk, a világsztár képes mindig túlszárnyalni önmagát. Ezúttal is így tett! Trend--A szülinapos Kendall Jenner partiruhája elég ütősre sikeredetthttp://www.life.hu/trend/20161103-kendall-jenner-szulinapos-szexi-ruhaban-bulizott.htmlKendall Jenner 21 éves lett, ez alkalomból pedig természetesen bulizott a szupermodell. Tette ezt nem is akármiben: egy feltűnő, brutálszexi és méregdrága ruhában ünnepelte magát Kim Kardashian húga. TrendOrigoRitkán látni Hosszú Katinkán ennyi ruháthttp://www.life.hu/trend/20161106-hosszu-katinka-uszono-hosszu-nadragban-es-kabatban-ritka-foto.htmlHosszú Katinka legutóbbi fotója több, mint furcsa. Az úszónő ugyanis hosszú nadrágban és dzsekiben van, ami igencsak szokatlan öltözék tőle. TrendOrigoÁlomesküvő 6. rész – A megismételhetetlen pillanatok megörökítésehttp://www.life.hu/trend/20161102-alomeskuvo-hatodik-resz-fotosok.htmlAz elkövetkező hetekben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.