A világ legocsmányabb ruháját viselte Tori Spelling – Heti stílusmustra

stílusmustra Chrissy Teigen Mila Kunis Tori Spelling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő részletek, hatalmas villantások, egy kis farmermánia és a világ legrondább ruhája. Nézd meg képeken is, miket viseltek ezen a héten a sztárok a vörös szőnyegen.

Az ördög a részletekben rejlik

Az Amerikai szépség sztárja, Mena Suvari és a második gyermekével várandós Mila Kunis is extrém melldíszítéssel jelentek meg a vörös szőnyegen.

Mena Suvari, Mila Kunis Forrás: AFP

Kinek a ruhája jön be jobban?

Akik hatalmasat hibáztak

A 26 éves színésznő, Bria Murphy ennél rövidebb ruhát nem is választhatott volna. Sajnos hátulról nem találtunk róla képet, pedig szívesen megnéztük volna, abból a szögből hogyan fest. A hét legdurvább ruháját mégis Tori Spelling hozta, aki egy bordó csipkemelltartót vett egy ízléstelenül kivágott ruha alá. Az egész összeállítás teljesen érthetetlen, és talán a legcsúnyább darab, amit mostanában láttunk.

Bria Murphy, Tori Spelling Forrás: Northfoto

Ki hibázott nagyobbat?

Farmermánia

A Guess márka bemutatóján csupa farmerba öltöztek a modellek. A legnagyobb feltűnést a kebelcsoda, Charlotte Mckinney és Hailey Baldwin keltette. Előbbi egy forrónadrágban, utóbbi pedig egy overallban jelent meg az eseményen.

Charlotte Mckinney, Hailey Baldwin Forrás: Northfoto

Kinek a választása jobb?

A legdögösebb anyuka

Chrissy Teigen, aki nemrég adott életet kislányának, most vele és férjével, John Legenddel nyaralt. A luxushajón le is fotózták a kis családot, ahol a modell csodásan festett. A sárga szoknyával, a piros rúzzsal, a dögös napszemüveggel és a lazán fonott hajjal ő az egyik legcsodásabb modellanyuka.

Chrissy Teigen Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.