Eva Mendes mackónadrágban flangált Budapesten

Forrás: AFP/Michael Loccisano -
Ryan Gosling színésznő Eva Mendes Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi a közös az alábbi színészekben: Charlize Theron, Keira Knightley, Ryan Gosling, Harrison Ford, Penelopé Cruz és Eva Mendes? Nos, a felsorolt színészek mindegyike ellátogatott mostanság Budapestre, sőt! Eva Mendest nemrég a Szent István körúton kapták lencsevégre.

Mint arról beszámoltunk, Ryan Gosling június 24-én érkezett meg Budapestre a Szárnyas fejvadász 2 forgatása miatt, ám még mielőtt felcsillanna a szemed, jelentjük: a színészt

Eva Mendes, a két gyermeke és a család kutyája is elkísérte.

Eddig nem sok kép készült a sztárpárról, pár napja azonban lefotózták Mendest, amint mackónadrágban sétál a Szent István körúton, ahol betért egy orvosi centrumba is.

Ha kíváncsi vagy a képekre, itt megnézheted őket!

Eva Mendes hatalmas testőre nekiugrott egy magyar rajongónak

Nagyon pórul járt az egyik magyar rajongó, aki készített néhány képet a szexistennőnek tartott Eva Mendesről. A férfi elmondása szerint élőben egyébként már közel sem olyan dögös, mint a fehérneműreklámokban, de mivel neki nagy kedvence, lőtt néhány képet a sztáranyukáról és kislányáról. A teljes cikket itt nézheted meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.