Narancsbőrös combjaival üzen a szupermodell, Ashley Graham

narancsbőr szupermodell Ashley Graham cellulit plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley Graham plus size modell olyan képet posztolt magáról, ami igen sokat megmutat. A képpel azonban narancsbőrös combjaira hívja fel a figyelmet, fontos üzenetet közvetítve ezzel nőtársainak.

Ashley Graham büszkén vállalja domborulatait, a gonoszkodó kommentek pedig lepörögnek róla. A paparazzi-felvételeket, amiken jól látható, hogy narancsbőrös a combja, saját maga posztolta Istagramjára, egy fontos üzenettel:

"Azt mondták nekem, hogy olyanok a combjaim, mint egy cellulit-tenger. De rájöttem, hogy ezek a combok a sikereim és a bátorságom történetét mesélik el. Nem hagyom, hogy mások mondják meg, hogyan kellene a kinéznie a testemnek, ti se hallgassatok másokra!"

Ezek egy erős, magabiztos, gyönyörű szavai, amit mindenkinek érdemes megfogadni.

A ritka bőrbetegséggel élő modell, Winnie Harlow a hét szépehttp://www.life.hu/trend/20160708-heti-stilusmustra-szerepel-benne-kristen-stewart-naomi-campbell-paris-hilton-winnie-harlow.htmlA klasszikus és az extrém csipkemegoldások mellett a csillogás sem maradt el ezen a héten. Az abszolút kedvencünk a vitiligo nevű bőrbetegséggel élő modell, Winnie Harlow outfitje lett. Trend--A legsokkolóbb sminkbakik, amiket soha ne kövess elhttp://www.life.hu/trend/20160707-a-legsokkolobb-sminkbakik-amiket-ideje-lenne-mar-elfelejteni.htmlRúzsos fogak, túl sok pirosító, rengeteg alapozó, méteres szempillák – brutális sminkbakik, amik csak nem akarnak kihalni, így évtizedek óta sokkolják a járókelőket. TrendOrigoHihetetlen! Kate Hudson ruhája talán még a színésznőnél is szebbhttp://www.life.hu/trend/20160708-kate-hudson-ruhaja-talan-meg-a-szinesznonel-is-szebb.htmlFantasztikusan sikerült a Fendi új kollekciójának bemutatója a római Trevi-kútnál. A divatcég idén ünnepelte fennállásának 90. évfordulóját, az eseményen pedig mindenki ott volt, aki számít: Kate Hudson például egy varázslatos ruhában tündökölt. Trend--CCCC – A hónap sminktrükkje négy betűben!http://www.life.hu/trend/20160707-cc-krem-ciankek-es-cekla-az-uj-orulet-a-sminktrendekben.htmlCCCC – az új őrület! De mit takar ez a négy betű? Larion Oscar sminkmester elárulja, és azt is, hogyan viseld! TrendAFPPalvin Barbi egy szál selyemingben pózol a habokbanhttp://www.life.hu/trend/20160708-palvin-barbi-egy-szal-bikiniben-vesz-le-a-labadrol.htmlA magyar modell szinte bármit felvehet, mindenben szexi, de egy falatnyi bikini alsóban végleg eláll az ember lélegzete. TrendOrigoBorzalmasan néz ki az egykor tündöklő sorozatsztár: nagyon megöregedetthttp://www.life.hu/trend/20160708-heather-locklear-borzalmasan-nez-ki-nagyon-megoregedett-plasztikrem-lett.htmlA Melrose Place dögös szöszijének fénye már jócskán megkopott. Az 54 éves Heather Locklear küzd az öregedés ellen, de vesztésre áll. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.