szépségápolás stílus Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel két évtizede, egészen pontosan 18 éve debütált a Szex és New York, ami azóta igazi kultsorozattá vált. Íme, a Cosmopolitanek, a szinglik, a Manolo Blahnikok és Mr. Big világának legfontosabb szépségtippjei. 

1. Soha nem lehetsz elég öreg a copfokhoz...

Forrás: giphy.com

2. ...és a csillogáshoz.

Forrás: giphy.com

Most akkor tényleg jön a Szex és New York 3?

Egyre több jel utal arra, hogy igen a válasz a fenti kérdésre, a hír fő forrása pedig nem más, mint maga Sarah Jessica Parker. Olvasd el a részleteket nálunk!

3. A felüléseket télen sem szabad elhanyagolni, hiszen soha nem tudhatod, hogy a következő éjszakai randevúra milyen körülmények között kerül sor.

Forrás: giphy.com

4. Még félénkebb, visszahúzódóbb típusként se félj néha megvadulni. Egyszer még Charlotte is begöndörítette a haját, úgyhogy te is vállalhatsz egy kis rizikót.

Forrás: giphy.com

5. Mentsd meg a barátnőidet a hozzájuk cseppet sem passzoló árnyalatoktól.

Forrás: giphy.com

Kiderült: majdnem ő lett a Szex és New York Mr. Bigje

A világhírű sorozat rendezője, Darren Star valaki egészen másnak szánta Carrie Bradshaw szerelme, a szívtipró üzletember szerepét. Olvasd el a Life.hu cikkét!

6. Soha ne hagyd ki az edzéseket: lehet, hogy a következő randi ott vár rád.

Forrás: giphy.com

7. Mindig legyen nálad egy kis tükör és rúzs, hogy bármikor csekkolhasd a sminkedet a nagy bevetések előtt.

Forrás: giphy.com

8. Mindig legyen szép a pedikűröd, soha nem tudhatod, hogy mikor kapsz érte 50%-os árengedményt egy nyári kollekciós álomszandálból.

Forrás: giphy.com

9. Beszéld meg a pasiddal, hogy nála hagysz néhány cuccot a fürdőszobájában. Ez megkímél attól a kínos esettől, hogy egy reklámtáskában kapj vissza minden holmit.

Forrás: giphy.com

10. Edz a barátnőiddel, így nemcsak a testedet, de a lelkedet is felfrissítheted a sportolás közben.

Forrás: giphy.com

A 8 legnagyobb hazugság, amit a Szex és New Yorkban hallhattál

Bár Carrie-re, Samanthára, Charlotte-ra és Mirandára szinte ikonként tekint sok nő, néhány dologban még ők is tévednek. Eláruljuk, mikben!
A legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruha – 2. részhttp://www.life.hu/trend/20160607-nincs-annal-kinosabb-mint-amikor-ketten-viselik-ugyanazt-a-ruhat-a-voros-szonyegen.htmlManapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. TrendOrigoŐk a fesztiválok legdögösebb magyar sztárjai! Lesd el a stílusukat!http://www.life.hu/trend/20160627-fesztivalos-stilustippek-magyar-celebektol.htmlA fesztiválszezont természetesen a magyar celebek is imádják. Mi pedig imádjuk a stílust, amit ezeken a nyári bulikon hoznak. Íme, kedvenc magyar sztárjaink dögös, vagány és laza szettekben. TrendOrigoSerena Williams ilyen közönségesen még soha nem nézett ki – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160624-heti-stilusmustra-szerepel-benne-kate-moss-kylie-minogue-irina-shayk-serena-williams.htmlEzen a héten pompás színeket, elegáns megoldásokat és néhány túlzásba vitt outfitet láthattunk a vörös szőnyegen. A múlt hét egyik legjobbja viszont most csúnyán elbukott. TrendAFPTaláld meg a kedvencedet! Nyári ruhák 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20160609-nyari-ruhak-tizezer-forint-alatt.htmlEgy jó kis ruha alapdarabnak számít nyáron. Az egyetlen „baj" vele az, hogy egy nem elég belőle. A legjobb, ha egy elegáns, egy hétköznapra való és egy strandruha is sorakozik a szekrényünkben. Szerezd be kedvenceidet 10 ezer forint alatt! TrendOrigoFesztiválra fel! Válogass a bohém, laza és vagány holmik közötthttp://www.life.hu/trend/20160622-ezek-a-legdogosebb-fesztivalszettek.htmlBohémság, lazaság, szabadság, semmi kötöttség – erről szólnak a fesztiválok. És milyen jó, amikor ez a nyári életérzés a ruhánkon is tükröződik! TrendOrigoKecskeszőrrel kipótolt szemöldök? Igen, volt amikor ez volt a trend!http://www.life.hu/trend/20160608-szemoldoktrendek-kleopatratol-mona-lisan-at-napjainkig.htmlTudtad, hogy volt idő, amikor kecskeszőrrel pótolták a szemöldököt? Vagy észrevetted már, hogy Mona Lisának egyáltalán nincs is szemöldöke? Íme, a történelem öt talán leglátványosabb, legmeghökkentőbb szemöldöktrendje. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.