Mickey Rourke többé már nem plasztikrém - Fotó!

zakó botox Mickey Rourke szett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rég láttuk már Hollywood egykori szívtipróját, ráadásul így még talán sohasem: zakóban! A sztár a jelek szerint rendbe tette az életét az elmúlt hónapokban. 

Rourke tavaly novemberben még egy ápoló segítségével, kerekesszékben távozott a Los Angeles-i repülőtérről. Bár a 63 éves sztár egyre különösebb dolgokat művel magával, a hírek szerint végleg abbahagyta a szépészeti kezeléseket, és ennek hamar meg is lett a hatása.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Hocn

Pár nappal ezelőtt Rómában kapták lencsevégre, amint egy nívós étteremből távozott. A zakó láttán sokan meglepődtek, hiszen a színész nem sűrűn visel ilyen elegáns darabot.

Punk lázadás, új szépségideálok és a plasztika felfedezése – A szépség fogalma a 70-es évekbenhttp://www.life.hu/trend/20160517-mit-jelentett-a-szepseg-a-70es-evekben.htmlA 70-es évek rengeteg változást hozott a világban: a punk lázadás például olyan nagyhatású tervezőt adott a világnak, mint Vivienne Westwood. Közben új szépségideálok is születtek, mint Farrah Fawcett, Diana Ross és Cher. De a szájfény didalmenete is ekkor kezdődött, sőt, a kollagént és a szilikont is ekkore fedezték fel. Trend--A legdrágább ékkő, ami soha nem megy ki a divatból – De mióta és miért imádjuk a gyémántot?http://www.life.hu/trend/20160512-a-gyemant-soha-nem-megy-ki-a-divatbol.htmlTöbb száz éves hagyománya van annak, hogy a férfiak ékszereket ajándékoznak a hölgyeknek, hogy elnyerjék választottjuk szívét. Különösen igaz ez a megállapítás az eljegyzési gyűrűkre. Az, hogy erre a különleges alkalomra különleges gyűrűvel készülnek, már a középkor óta így van. Trend--Hoppá! Palvin Barbi fekete hajra váltotthttp://www.life.hu/trend/20160517-palvin-barbi-vilaghiru-modell-fekete-hajra-valtott-cannesban.htmlA modell Cannes-ban hatalmas változáson esett át: haját ébenfeketére festette. Trend--Gáspár Evelin trendi szerelésben partizott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160517-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-trendi-szerelesben-partizott.htmlGáspár Győző lánya buliban volt a hétvégén, és megmutatta, hogyan kell egy csodálatos virágcsokorral összeöltözni. Trend--Pamela Anderson visszatért: Régi korszakát idézte a színésznőhttp://www.life.hu/trend/20160517-pamela-anderson-cannesban-a-regi-onmagat-idezte-paris-hilton-oldalan-bulizott.htmlMostanában leginkább fiaival jár rendezvényekre a szőkeség, a filmfesztiválon azonban kivételt tett. Az egykori Playboy-nyuszi elővette régi énjét. TrendOrigoCsillogás, elegancia és francia sikk – Ruhamustra Cannes vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160511-ruhamustra-a-69-cannesi-filmfesztivalrol.htmlIdén 69. alkalommal gyűlnek össze művészek és filmrajongók Cannes-ban. Az ünnepi filmszemle Woody Allen legújabb alkotásának vetítésével kezdődik, de csak miután bevonultak a sztárok a vörös szőnyegen. Lássuk, ezúttal milyen ruhakölteményeket választottak kedvenceink! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.