70 feletti színésznők adtak stílusleckét kollégáiknak – Heti stílusmustra

Julia Roberts Katy Perry Jane Fonda Goldie Hawn Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten a hetvenesek adtak stílusleckét a fiatalabbaknak. Nézd meg, hogyan tündökölt a vörös szőnyegen Jane Fonda és Goldie Hawn!

Dögös feketék

Jennifer Aniston hosszított zakója szuper választás volt. Egyszerű, mégis szexi, ahogy a színésznőtől megszokhattuk. Katy Perry is hozta a tőle megszokottat: dögös ruha és feltűnő kiegészítők.

Katy Perry, Jennifer Aniston Forrás: AFP

Kinek a választása jön be jobban?

Julia Roberts és a rövid kosztüm

Egy-egy eseményen újra előkerülnek a rövid nadrággal párosított kosztümös megoldások. Meglehetősen kockázatos választás, hiszen nagyon keveseknek áll jól. Talán Julia Robertsnek is jobban állt volna egy klasszikus megoldás, amilyet a 16 éves Bailee Madison is választott?

Julia Roberts, Bailee Madison Forrás: AFP

Kinek a ruhája tetszik jobban?

A hetvenesek tündöklése

A 70 éves Goldie Hawn és a 78 éves Jane Fonda is a fehérre szavazott ezen a héten - és milyen jól tették! Igaz, egészen más stílust láthatunk: míg Goldie Hawn a lazább eleganciára szavazott, addig Jane Fonda kicsit szigorúbb vonalakkal tündökölt a vörös szőnyegen. Mindketten csodásan néztek ki.

Jane Fonda, Goldie Hawn Forrás: AFP

Melyik stílus jön be jobban?

Pasimustra

A héten Bradley Cooperről és Orlando Bloomról szavazhatjátok meg, kinek áll jobban az öltöny.

Bradley Cooper, Orlando Bloom Forrás: Northfoto

Ki az elegánsabb zakóban?

Filléres csodaszerek – hollywoodi hírességek házi szépségpraktikái

Ki hinné, de sok híresség, aki bármilyen luxuskozmetikumot megvehetne magának, inkább a filléres házi praktikákra szavaz. Mi Emma Stone kedvenc hidratálója, Scarlett Johansson kedvenc arctisztítója és Blake Lively jól bevált hajápolója? Lássuk!
Bezsongott a sztárvilág – Pénteken kezdődik a legőrültebb celebfesztiválhttp://www.life.hu/trend/20160413-penteken-kezdodik-a-celebek-kedvenc-fesztivalja-a-coachella.htmlMinden év áprilisában van két hétvége, amikor megőrül a sztárvilág, és kezdetét veszi az orbitális ereszd el a hajam. A coachella fesztivált soha egy híresség sem hagyná ki: filmsztárok, modellek, énekesek gyűjtőhelye. Hogy miért szeretik ennyire? Mert nincsenek szabályok. Ezért nem is véletlen, hogy főleg a botrányokról és a celebek outfitjeiről híresült el a fesztivál. De kik a fesztivál igazi dívái? Megmutatjuk! Trend--Sztárok stílusa: Horányi Julihttp://www.life.hu/trend/20160412-horanyi-juli-enekesno-stilusarol-meselt.htmlAz éneklés előtt jelmeztervezéssel foglalkozott Horányi Juli, ezáltal nemcsak viselője, értője is a divatnak. Juli csodálatosan különleges személyiség, aki minden ruhadarabot a saját egyéniségére formál. Trend--Melyek lesznek a tavaszi–nyári szezon legmenőbb darabjai? A magyar tervezők elárulják!http://www.life.hu/trend/20160411-celeni-enihorn-es-cako-a-2016os-tavaszi-nyari-trendekrol.htmlHárom tervezőt kérdeztünk arról, milyen darabokat szerezzünk be a tavaszi–nyári szezonra. Olvasd el, milyen kollekciót tervezett Cselényi Eszter, Horn Enikő és Cakó Kinga. TrendOrigoFuss csinosan! Három dögös szett sportoláshozhttp://www.life.hu/trend/20160409-fuss-csinosan-harom-dogos-szett-sportolashoz.htmlVégre itt a tavasz, így újra a legideálisabb időjárási körülmények között élvezhetjük kedvenc sportunkat. Ha a napsütés mellett még egy kis pluszmotivációra lenne szükséged, szerezz be néhány dögös ruhadarabot és kiegészítőt a futáshoz. TrendThinkstockA hónap színe: cseresznyevirághttp://www.life.hu/trend/20160407-a-honap-szine-a-cseresznyevirag.htmlA tavasz legcsodálatosabb látványát a cseresznyefa virágzása nyújtja, így nem véletlen, hogy ebben a hónapban a trend színét is ez inspirálta. Nézd meg a kedvenc outfitjeinket! TrendOrigoSportosan elegáns – így keverd a stílusokat!http://www.life.hu/trend/20160406-sportosan-elegans-igy-keverd-a-stilusokat.htmlA manapság egyik legnépszerűbb divatirányzat a sportos és az elegáns stílus keveredéséből jött létre. Az eredmény egy laza, mégis kifinomult vonal. Mi imádjuk! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.