4 divattrend, amit mindenképpen ki kell próbálnod a tavaszi-nyári szezonban

fashion week fodor tavasz váll Nyár hippi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan már jó régen, 2015 őszén bemutatták az idei tavaszi-nyári szezon trendjét, most visszanyúltunk a korábbi divathetekhez, hogy bemutassuk, milyen irányvonalakat adtak nekünk a legnagyobb tervezők. Inspirálódásra fel!

Print blocking

Ebben az évben az évek óta tartó color blocking őrületet, vagyis a neonszínek bőségét a print blocking, azaz a nyomott mintás anyagok különböző variációja váltja fel. Nekünk ez az egyik kedvenc újdonságunk, annyira merész és kreatív: igazi esztétikai élmény.

Elie Saab, Gucci, Gucci Forrás: AFP

Fodrok és még fodrok

A lágyság és a romantikus stílus kedvelőinek ebben a szezonban a fodrok segítik az önkifejezést. A tervezők anyagoz való játékos hozzáállása meghálálja magát a viselőn is, így öröm lesz hordani ezeket a darabokat.

Gucci, Elie Saab, Lanvin Forrás: AFP

Vállvillantás

Az idei szezonban nagy hangsúly kerül a vállakra. Ha a nőiességedet szeretnéd kiemelni, bátran tedd ki őket. Szerencsére rengetegféle szabást kitalálnak a fast fashion márkák is, úgyhogy érdemes körülnézni az üzletekben.

Givenchy, Derek Lam, Jason Wu Forrás: AFP

A modern hippi

A hippistílust évről évre újragondolják a tervezők: a tavaszi-nyári szezonban gyakran visszatérnek a 60-as, 70-es évekből ellesett formák vagy minták. Az idei évben például több tervező is bő ujjú ruhákkal lepte meg a divatmániás közönséget.

Elie Saab, Louis Vuitton, Elie Saab Forrás: AFP

Három cipő, amit idén tavasszal be kell szerezned

Végre elküldhetjük nyári álmot aludni téli cipőinket, és elővehetjük kedvenc tavaszi darabjainkat. Ha néhány új darabot is beszereznél idén, nézd meg az idei tavaszi szezon legmenőbb cipőit. Íme, néhány a legdögösebb fazonokból!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.