Will Smith 15 éves lánya lesz a Chanel legújabb arca

modell Willow Smith Chanel Karl Lagerfeld Will Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Willow Smith Instagram-oldalán jelentette be és köszönte meg a felkérést a francia divatháznak és tervezőjének, Karl Lagerfeldnek.

Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya, Lily-Rose Depp után újabb sztárcsemetét választott arcául a Chanel. A világhírű francia divatház nagykövete nem más lett, mint Will Smith és Jada Pinkett-Smith 15 éves lánya, Willow Smith, aki Instagram-oldalán jelentette be és köszöne meg Karl Lagerfeldnek és csapatának a megtiszteltetést.

Karl Lagerfeld és Willow Smith Forrás: Instagram/gweelos

Nem ez az első ilyen jellegű felkérése a fiatal lánynak: korábban a Marc Jacobs választotta modelljének a trendmániás Willow-t.

Divatbotrányok: Karl, a divatisten

Lófarok, napszemüveg, fekete-fehér sikk és közel ötven év tapasztalata. Ő Karl Lagerfeld, a divatszakma és a hírességek legfőbb kritikusa. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Ashley Graham plus size modell Oscar-partis ruhája ellopta a show-thttp://www.life.hu/trend/20160229-ashley-graham-plus-size-modell-oscar-dijatado-partijan-viselt-ruhaja.htmlMerész mellkivágású ruhában bulizott az egyik legsikeresebb plus size modell a Vanity Fair Oscar Partyn. Trend--Végre előkerült Cameron Diaz, és alig lehet ráismernihttp://www.life.hu/trend/20160310-cameron-diaz-szineszno-elokerult-es-nagyon-lepukkant.htmlA 43 éves színésznőt Hollywood utcáin sétálva kapták lencsevégre több ízben is - mindannyiszor smink nélkül, kócos hajjal. Trend--Megszaladt a botox? Plasztikrémként lépett színpadra Olivia Newton-Johnhttp://www.life.hu/trend/20160305-olivia-newton-john-enekesno-a-plasztikai-mutetek-miatt-felismerhetetlen-lett.htmlA 67 éves színésznő fénylő, extrasima arccal adott koncertet Sao Paolóban. Trend--Kit érdekel a táska, ha Alessandra Ambrosio közben meztelen?http://www.life.hu/trend/20160226-alessandra-ambrosio-modell-felmeztelenul-szerepel-egy-reklamkampanyban.htmlA Victoria's Secret egykori angyala egy spanyol kiegészítőket forgalmazó márka arcaként dobta el a melltartót. Trend--Plasztikrémmé változott a 60-as, 70-es évek ikonja, Faye Dunawayhttp://www.life.hu/trend/20160226-faye-dunaway-szineszno-plasztikremme-valtozott-alig-lehet-raismerni.htmlAlig lehetett ráismerni az Oscar-díjas színésznőre, akit a minap egy Beverly Hills-i klinikánál kaptak lencsevégre. TrendOrigoÚj őrület hódít Instagramon: íme, a nyakkontúrozás!http://www.life.hu/trend/20160222-az-uj-orulet-a-nyakkonturozas-instagramon.htmlFurcsa trend indult el hódító körútjára az interneten: nézd meg, hogyan varázsolnak a lányok vékonyabbnak tűnő nyakat! TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.