Gyönyörű menyasszony lett a Down-szindrómás modellből

Forrás: Sarah Houston -
Madeline Stuart modell menyasszonyi ruha fotósorozat esküvői ruha Down-kór Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyre feljebb törő Down-kóros modell, Madeline Stuart újabb csodás fotósorozatban szerepelt.

Madeline Stuart-ot betegsége sem tántoríthatta el attól, hogy megvalósítsa álmát és modell lehessen. A Down-szindrómás lány, aki reklámmodellként kezdte, mindössze 19 éves, de végiglejthetett a New York-i divathét kifutóján, és láthattuk már Disney-hercegnő bőrébe bújva.

Forrás: Sarah Houston

Ráadásul mindeközben a szerelem is rátalált. Madeline, aki több kilót fogyott azért, hogy valóra váljon vágya, legújabb, közösségi oldalán is közzétett romantikus fotósorozatában párjával együtt látható gyönyörű, menyasszonyi ruhában.

Forrás: Sarah Houston
Egy brit kisvárosból a világhírig: így került a Sports Illustarted címlapjára Nicola Griffinhttp://www.life.hu/trend/20160307-nicola-griffin-a-sports-illustrated-56-eves-modellje-igy-kerult-a-magazin-cimlapjara.htmlAz 56 éves, kétgyerekes édesanya az első a világhírű fürdőruhás magazin történelmében, aki ennyi idősen a borítóképen pózolhatott. TrendOrigoVégre előkerült Cameron Diaz, és alig lehet ráismernihttp://www.life.hu/trend/20160310-cameron-diaz-szineszno-elokerult-es-nagyon-lepukkant.htmlA 43 éves színésznőt Hollywood utcáin sétálva kapták lencsevégre több ízben is - mindannyiszor smink nélkül, kócos hajjal. Trend--Mi történhetett? Felismerhetetlen lett A pletykafészek egykori jó pasijahttp://www.life.hu/trend/20160301-penn-badgley-a-pletykafeszek-sztarja-felismerhetetlen-lett.htmlFelejtsd el azt a Dant, akit megismertél A pletykafészekből: így néz most ki kedvenc sorozatunk egykori sármőrje, Penn Badgley. Trend--Merész dekoltázsban díjátadózott Adelehttp://www.life.hu/trend/20160226-adele-brit-enekesno-meresz-dekoltazsu-ruhaban-jelent-meg-a-brit-awards-zenei-dijatado-galan.htmlMiközben a brit énekesnő megköszönte a Brit Awards gálán kapott elismeréseit, mindenki azért szurkolt, nehogy villantás legyen a vége a mély mellkivágású ruhájának. Trend--Elképesztő átalakulások: így lesz Disney-mesehős a maláj sminkmesterbőlhttp://www.life.hu/trend/20160226-queen-of-luna-malaj-sminkes-lany-disney-hosokke-alakitja-at-magat-arcfestekkel-es-hidzsabbal.htmlHatalmas népszerűségnek örvend Instagramon egy Queen of Luna néven ténykedő lány, aki némi arcfesték és hidzsábja segítségével bármelyik mesehőssé átváltoztatja saját magát. TrendOrigoKit érdekel a táska, ha Alessandra Ambrosio közben meztelen?http://www.life.hu/trend/20160226-alessandra-ambrosio-modell-felmeztelenul-szerepel-egy-reklamkampanyban.htmlA Victoria's Secret egykori angyala egy spanyol kiegészítőket forgalmazó márka arcaként dobta el a melltartót. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.