Túl fodros, túl sok és nagyon unalmas - kínos ruhaválasztások a 2016-os Golden Globe-gálán

fashion week goldenglobe2016 Golden Globe-díj díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Álomruhákban nem volt hiány a 73. Golden Globe-gálán: itt meg is mutattuk a legszebb kreációkat. Most azonban következzenek azok, akik számára nem sikerült annyira jól az este – a ruhaválasztás terén legalábbis. 

Eva Longoria

A Született feleségek színésznője a libanoni Georges Hobeika tervező darabjára voksolt – nem kellett volna. Eva úgy festett, mint egy jókedélyű mami, persze pluszkilók nélkül.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Jaimie Alexander

Lehetett volna jó is a végeredmény, mégis, a szép színésznő dekoltázsa egyszerűen túl mély volt. Ez önmagában még nem lenne baj, de a végeredményre mégsem mondanánk, hogy szexi.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Cate Blanchett

Imádjuk a világsztárt, neki tényleg van stílusa, de jóval többet vártunk tőle. Givenchy ide vagy oda, ez a fazon szerintünk rémes volt.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Jane Fonda

Ha ez a rengeteg fodor nem lett volna, imádnánk a 78 éves Jane Fonda szerelését.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Rooney Mara

Így festett Rooney Mara káoszkirálylányként, Alexander McQueenben. Ennyi fodorral képtelenek vagyunk kibékülni!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Melissa McCarthy

A fényes, minden porcikát a kétszeresére nagyító anyag helyett mi valami egészen mást választottunk volna a komika helyében.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Regina King

Te jó ég! Ennyi flittert is ritkán látni egy helyen! Na és ez a fátyolféleség... Ez a ruha minden hatéves kislány álma...

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Heidi Klum

Érthetetlen szín, érthetetlen fazon. Tény, hogy jobb, mint az Emmy-gálán viselt sárga estélyi, de tudsz te ennél sokkal jobbat, kedves Heidi!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Sarah Hay

A színésznőnek azt javasolnánk, máskor inkább olyan ruhát válasszon, amelyen épp tizedannyi tüll van, mint ezen a szürke estélyin.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Katy Perry

Ennél unalmasabb ruhát keresve sem találhatott volna az énekesnő!

Forrás: AFP/Valerie Macon

Ki választott legrosszabbul ruhát?

Támogatott tartalom

Ki volt a 2016-os Golden Globe legragyogóbb csillaga?http://www.life.hu/trend/20160106-golden-globe-gala-2016-ezek-voltak-a-legszebb-ruhak.htmlA Golden Globe nem csak az Oscar előszobája, de az év egyik legjelentősebb vörös szőnyeges eseménye is. Idén sem maradtunk mesés ruhaköltemények nélkül, mutatjuk is kedvenceinket!Trend--Feledhetetlen pillanatok a 73. Golden Globe gálánhttp://www.life.hu/news/20160111-feledhetetlen-pillanatok-a-73-golden-globe-galan.htmlFilmtörténelmet írtunk, olyan sztárokat díjaztak, akikről sosem hittük volna, hogy valaha a Golden Globe közelébe kerülnek, DiCaprio pedig ismét bizonyított - mutatjuk is a gála legjobb pillanatait!News--Történelmi pillanat: Megnyerte a Golden Globe-ot a Saul fiahttp://www.life.hu/kult/20160111-tortenelmi-pillanat-megnyerte-a-golden-globe-ot-a-saul-fia.htmlÉs igen, eljött a pillanat, amire oly régóta vártunk: 2016-ban magyar film nyerte meg a Golden Globe-gálán a legjobb idegen nyelvű alkotásnak járó díjat. Kimondhatatlanul büszkék vagyunk a Saul fiára! Kult--Álomruhák a Golden Globe-gálák vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160105-a-legszebb-golden-globe-ruhak-az-elmult-evekbol.htmlVasárnap éjszaka tartják az év egyik legjelentősebb filmes és egyben vörös szőnyeges eseményét, a Golden Globe-gálát. Már alig várjuk, mit viselnek majd kedvenceink a díjátadón, de addig is nosztalgiázzunk kicsit: mutatjuk is az utóbbi évek legmesésebb szettjeit! TrendAFPElképesztő melléfogások a Golden Globe-gálák vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160106-a-legcsunyabb-ruhak-az-elmult-evek-golden-globe-galairol.htmlAz egész világot lázban tartó eseményeken, mint a Golden Globe-gála, véletlenül sem bújhatnak el a sztárok a kamerák elől: ha valaki hibázik a vörös szőnyegen, annak bizony komoly visszhangja lesz. Így járt ez a 10 híresség is, akiknek a melléfogásai feledhetetlenné váltak az utóbbi években. TrendAFPA natúr színek és a bronz diadala - sminkek és frizurák a 2015-ös Golden Globe gálárólhttp://www.life.hu/trend/20150112-a-natur-smink-es-a-hollywoodi-hullam-diadala-sminkek-es-frizurak-a-2015-os-golden-globe-galarol.htmlIdén különösen sok mesés ruhakölteményt láthattunk a Golden Globe-gálán, de megvoltak a kedvenc sminkjeink és frizuráink is. Persze bakikból is akadt bőven - jöjjön egy kis szépségmustra a díjátadóról.TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.