Botox és rengeteg arckezelés - mégsem csak a kókuszolaj Christie Brinkley fiatalságának titka

Forrás: AFP/Noam Galai -
botox kókuszolaj Christie Brinkley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mesésen fest a 62 éves modell, aki korábban azt vallotta, csodás bőrének titka a kókuszolaj. Most azonban kiderült, ez azért nem teljesen így van...

Bár a természetességre, a helyes életmódra és a sok mozgásra esküszik a modell, most azért elárulta, neki is volt ám néhány szépészeti beavatkozása. ,,A homlokomba kapott botoxinjekció rémes volt. Ahelyett, hogy utána kisimultak volna a ráncaim, az arcom folyamatosan szomorú volt. Alig vártam, hogy elmúljon a hatása, utána soha többet nem kértem botoxot erre a területre" - írja új, Időtlen szépség című könyvében Brinkley.

Forrás: AFP/Noam Galai

A csúcsormában lévő, hatvanas sztár mesél arról is, hogy a nyakába viszont bevált a botox, apró adagokban kérte a ráncokba. 48 óra múlva már látszott a hatása, és egészen 6 hónapig tartott. A modellnek az egészen kis mértékű arcfeltöltés is bevált, ezt a technikát főképp a homloka és a száj körüli ráncok miatt kérte sebészétől a sztár.

Christie Brinkley azt is beismeri, tavaly a lézeres kezelést is kipróbálta, az is bevált neki. Nem szégyenli a kezeléseket, szerinte ugyanis a titok az, hogy ki lehet próbálni ezt-azt, csak a mértékletességre kell odafigyelni, és arra, hogy jó szakemberhez menjen az ember.

Life.hu tipp

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan és milyen kezelésekkel szépül Hollywood többi nagyágyúja, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.