fashion week Jennifer Lawrence Christina Aguilera Jennifer Connelly mustra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a sztárok többsége mellőzte a feketét, és szebbnél szebb színekben pózolt a vörös szőnyegen. A fehér ugyanolyan népszerű, mint a nyári hónapokban, de különleges árnyalatok is akadtak bőven a heti palettán. Következzen a Life.hu stílusmustrája. 

Jennifer is hibázhat

Az éhezők viadala című film utolsó részével járja a világot a dögös Jennifer Lawrence, aki a múlt héten roppant szexi volt, a héten azonban hibázott. A fehér miniruhát imádtuk, a hosszú, lepelszerű darabbal azonban nagyon nem tudunk mit kezdeni. Fő a változatosság? Nem mindig, Jennifer!

Forrás: AFP

Melyik ruha tetszik jobban?

Akik a fekete masnira voksoltak

A héten népszerűek voltak a fekete masnival díszített színes estélyik: Rosie Huntington-Whiteley a mályvaszínre, Dakota Johnson a mustársárgára szavazott - ez utóbbit különösen imádtuk!

Forrás: AFP

Ki volt a csinosabb?

Akiknek nem sikerült

Jennifer Connelly ruhája még csak-csak elment volna, de a kistáskája olyan volt, mintha Paris Hiltontól kölcsönözte volna. Ráadásul a rúzst is iszonyatosan hiányoltuk a sminkből - az összhatás elég fakóra sikeredett. De Christina Aguilera sem volt a topon - az énekesnő mostanában mintha kikerekedett volna, ez pedig még jobban látszott a héten viselt összeállításban.

Forrás: Northfoto

Ki volt a csinosabb?

A hét legszebbje

Olivia Palermo feketében gálázott, de istenien válogatta össze a kiegészítőket - letisztult szettjéhez abszolút feltűnő ékszereket viselt. Imádtuk!

Forrás: Northfoto

Hogy tetszik Olivia szettje?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.