Sminkelj úgy, mint a szülinapos Anne Hathaway!

Forrás: AFP -
Anne Hathaway szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ma 33 éves Anne Hathaway a hétköznapokban, civilben nem sminkel, laza, és többnyire farmerben és pólóban sétálgat imádott férjével. Ám ha a vörös szőnyegre lép, bizony kirittyenti magát, a sminkje pedig mindig remek. Most Larion Oscar sminkmester meg is mutatja, hogyan készíts Anne Hathaway-sminket!

Az alapok

Az arctisztítás után hidratáld bőrödet esszenciális arcolajjal, majd itasd le a felesleget, és uniformizáld bőröd színét egy könnyű textúrájú, folyékony alapozóval. Ez után fixáld le porpúderrel a T-zónádat, az arccsontodat pedig emeld ki highlighttal! Orcáidra tegyél egy kevés rózsás árnyalatú arcpírt, amit kontúrmentesen dolgozz össze az alapozóval.

Forrás: AFP

Anne igéző szemeire vágysz?

Akkor válassz egy kagyló vagy bézs színű szemhéjpúdert, amit satírozz a mozgó szemhéj egészére, majd hangsúlyozd a mélyítő vonaladat két árnyalattal sötétebb barna színnel. Ezt követően húzz egy kifelé ívelő tusvonalat. Az alsó szempillatőbe satírozz grafitfekete szemhéjpúdert! Szempilláidat ívelő, fekete szempillaspirállal koronázd meg. Ajkad természetes érzékiségéhez válassz a szád eredeti színéhez a legközelebb álló árnyalatú ajakrúzst. Ha az alkalom megkívánja, akkor jöhet a klasszikus, szenvedélyes vörös árnyalat, ami a művésznő másik nagy kedvence.

Ha szeretnél nagyobb szemeket, mint imádott sztárod, akkor próbáld ki a következő trükköket!

A szempilla-pöndörítő segítségével még nyitottabbá teheted tekintetedet.

Először puhítsd fel pilláidat egy áttetsző szempillabalzsammal, ezután használd csak a pöndörítőt. Csodaszép, természetes lesz a tekinteted!

Az ártatlan pillantáshoz elegendő, ha alul-felül egy törtfehér szemceruzával kiemeled a vízvonaladat,

a fényes bézs szín ugyanis csodákra képes. Tedd a mozgó szemhéjadra, fesd ki a szempilláidat egy természetes hatású szempillaspirállal, és már kész is vagy!

Forrás: Thinkstock

Barna szemhéjpúderrel élénkítheted alul a szempillatövedet

kintről befelé haladva, de csak a szemhéj közepéig. Fent vékonyan húzd ki a tusvonaladat egy hidegbarna szemceruzával, és a végén satírozd el, hogy az intenzitása csak a szempillatőnél legyen.

Az ápolt, gondozott szemöldök is sokat hozzátesz a tekintet nagyításához.

Formázd meg, élénkítsd szemöldököd színét, majd fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású legyen.

Forrás: Thinkstock

A titokzatos füstös szemfestés az örök klasszikus,

ami nagyon jól áll mindenkinek. A nagy szemet szűkítheted is vele! Tetszőlegesen készítsd el kedvenc színeiddel a füstös szemet, majd vízálló, tartós fekete szemceruzával húzd ki alul-felül a vízvonaladat. Szűkebbé varázsolja a szemet, de hatása ellenállhatatlanná teszi viselőjét, hisz még drámaibb és titokzatosabb lesz általa a szem.

Válts alapozót télre! - Ezekre figyelj odahttp://www.life.hu/trend/20151105-alapozovalasztas-teli-honapokra-larion-oscar-trukkjei.htmlNyáron barnább a bőrünk, többet vagyunk a napon; ilyenkor a légiesen könnyű, vizes bázisú alapozók a legnépszerűbbek. De télen mi a helyzet? Érdemes váltani, ha hidegebbre fordul az idő? Következzenek Larion Oscar sminkmester tippjei! TrendThinkstockA legszebb őszi sminkek vörös hajú sziréneknekhttp://www.life.hu/trend/20151105-a-legszebb-oszi-sminkek-voros-haju-szireneknek-larion-oscar-tippjei.htmlAzt már megmutattuk, melyek a legszebb őszi sminkek szőke hajú lányoknak. Volt szó arról is, milyen színek állnak jól a barnáknak, és mit érdemes viselniük a fekete hajúaknak. Most következzenek azok, akiknek különleges, vörös hajkoronájuk van – íme, Larion Oscar sminkmester tippjei. Trend--Sminkelj úgy, mint Gwen Stefani!http://www.life.hu/trend/20151001-gwen-stefani-enekesno-szulinapos-igy-keszitsd-el-a-sminkjet-larion-oscar-tippjei.htmlGwen Stefani igazi ikon, már évtizedek óta ott van a legfényesebb csillagok között. Nemcsak a stílusa különleges, de sminkjei is ikonikusak, hiszen kevesen tudják olyan jól használni a vörös rúzst, mint ő. A világsztár ma 46 éves – Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan készítheted el te is Gwen kedvenc sminkjét! Trend--Szuper sminktrükk szeptemberre: monokróm, az új őrülethttp://www.life.hu/trend/20150828-szuper-sminktrukk-szeptemberre-monokrom-az-uj-orulet-larion-oscar-tippjei.htmlLassan vége a nyári sminkek időszakában, itt az ideje kicsit ősziesebbé varázsolni az arcunkat is. Larion Oscar sminkmester most elárulja, melyik a kedvenc szeptemberi sminktrükkje. TrendOrigoNatúr smink fesztiválra? Csak azt ne! Kísérletezz kövekkel, színekkel, extra holmikkal!http://www.life.hu/trend/20150806-natur-smink-fesztivalra-csak-azt-ne-kiserletezz-kovekkel-szinekkel-extra-holmikkal.htmlAzt már biztosan tudod, hogyan készül a tökéletes fesztiválsmink, most azonban Larion Oscartól azt is megtanulhatod, milyen extra kellékeket használhatsz még a tökéletes bulisminkhez. TrendThinkstockSzuper sminktrükk októberre - a kék az új fekete!http://www.life.hu/trend/20151005-szuper-sminktrukk-oktoberre-hodit-a-kek-szin-larion-oscar-sminkmester-trukkjei.htmlAz őszi divatheteken már megbizonyosodhattunk arról, hogy a következő szezon újragondolt varázslata a kékek különböző izgalmas árnyalataival egészül majd ki. Próbáld ki, legyél trendi fashionista már most!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.