Különleges modellek léptek kifutóra a New York-i divathéten

Forrás: AFP/Trevor Collens -
Madeline Stewart Rebekah Marine New York-i divathét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére a divat már rég nem csak a tökéletességről szól - ezt bizonyítja az is, hogy két nem szokványos modell léphet kifutóra New York-ban.

A Down-szindrómás ausztrál lány, Madeline Stuart nemrég egy sportmárka modellje lett, most pedig már kifutóra készül a New York-i divathéten.

Forrás: AFP/Trevor Collens

A lányt édesanyja kísérte el az év egyik legjelentősebb divateseményére, és úgy fest, előtte nincs lehetetlen.

Forrás: AFP/Trevor Collens

De Madeline mellett láthatjuk még a kar nélküli Rebekah Marine-t is, aki a hétvégén készült fel élete egyik legfontosabb eseményére.

Forrás: AFP/Trevor Collens
Hatalmasat esett a kifutón Candice Swanepoelhttp://www.life.hu/trend/20150913-hatalmasat-esett-a-kifuton-candice-swanepoel-a-givenchy-bemutaton.htmlNem elég, hogy a Givenchy show-ra rémesre sminkelték a világszép modell szemöldökét, Candice még hatalmasat is esett a bemutatón. Trend--Ultradögös bikiniben pózolt DJ Seherezádéhttp://www.life.hu/trend/20150913-dj-seherezade-a-valovilag-egykori-sztarja-ultra-dogos-bikiniben-pozolt.htmlA ValóVilág egykori szőkesége nem mindennapi fotóval rukkolt elő. A hűvös napokra való tekintettel egy falatnyi színes fürdőruhába csomagolva mutatta meg tökéletes idomait .Trend--Új frizurával tért vissza Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20150913-katalin-hercegne-uj-frizuraval-tert-vissza-teendoihez.htmlA mosoly a régi, de a frizurája más lett a kétgyermekes édesanyának. Trend--Kerek szépség! Amber Rose fehérneműs teste még mindig hibátlanhttp://www.life.hu/trend/20150912-amber-rose-plus-size-modell-fehernemus-teste-meg-mindig-hibatlan.htmlAmber Rose kerekded teste igazán irigylésre méltó. Minden a helyén van rajta.Trend--Berki Krisztián fiatalító arckezelést kapott: Natkó segített neki!http://www.life.hu/trend/20150912-hodi-pamela-uj-szempillakat-berki-krisztian-pedig-uj-arcot-kapott-a-csaladi-szepulesen.htmlHódi Pamela új szempillákat, Berki Krisztián pedig új arcot kapott a családi szépülésen.Trend--Most mindenki ott van, aki számít - celebek a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20150913-most-mindenki-ott-van-aki-szamit-celebek-a-new-york-i-divatheten.htmlMég csak pár napja kezdődött a jövő tavaszi trendeket bemutató New York-i divathét, de máris lépten nyomon celebekbe botlik az ember, ha nézegeti az eseményről készült fotókat. Íme azok a világsztárok, akiket most a legjobban a divat érdekel!Trend--Velence 2015: Ki volt a leggyönyörűbb a filmfesztiválon?http://www.life.hu/trend/20150912-velencei-filmfesztival-2015-ki-volt-a-legszebb.htmlA velencei filmfesztivál nyitónapján hercegnőnek öltöztek a világsztárok, ám itt még nem ért véget a csodás ruhák felvonultatása. Lássuk, kiknek sikerült hódítaniuk a vörös szőnyegen a fesztivál ideje alatt, és kik voltak azok, akiknek a stílusán még lenne mit csiszolgatni...Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.