A legszebb nyári sminkek barna szemhez

Forrás: Thinkstock -
barna szem smink Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A barna szeműek táborába tartozol, és szívesen kipróbálnál egy olyan szemsminket, ami csodásan kiemeli a színeidet? Larion Oscar sminkmester most alárulja, milyen nyári sminket válassz a szemszínedhez!
A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Igazi mázlisták a barna szeműek, mert a szivárvány összes árnyalata jól áll nekik! Csak tónusbeli különbségek vannak a világos és sötétbarna szemhez illő színek között, amiket érdemes figyelembe venni. A legelőnyösebb színek a világosbarna szemhez a napsárga, a rozsdabarna, a hideg lilák, a pinkek, a türkizkék, valamint a királykék. A sötétbarna szemszínt a mályva, a rózsaszín, a bordó, a keki, a petrolkék, a bronz, az arany, az olajzöld, a türkizzöld, a kivi és a smaragdzöld hozza izgalomba. Mindkét szemszínnek előnyösek a már-már klasszikusnak számító földszínek, ha természetes sminkről esik szó. De most nyáron élvezzük a színesebb színek nyújtotta lehetőségeket!

1. Estée Lauder 38 dollár 2. Pupa 2590 forint 3. The Body Shop 2590 forint 4. Avon 1299 forint 5. Catrice 949 forint 6. L'Oréal

Vibrálóan izgalmas lehet a tekinteted, ha a levendulát megbolondítod egy kis rózsaszínnel a világosbarna szemedhez, méghozzá így:

Alapozd le alul-felül a szempillatövedet egy halvány rózsaszínnel, majd emeld ki a mélyítővonaladat egy meleg pinkkel. A mozgószemhéjra satírozd a levendula frissítő árnyalatát, majd mélyítsd a szempillatövet "láthatatlanul" egy pici feketével, mert jobban kiemeli és kontrasztosítja a színeket. Szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd ki duplán, hogy hangsúlyos legyen. Egyszerre vibráló és üdítően friss lesz a tekinteted; jól illik hozzá a barack, a korall és a rózsaszínű ajakrúzs vagy szájfény.

1. Catrice 2. Miss Sporty 2,49 font 3. Yves Saint Laurent 4. Lancome 32 dollár 5. Essence 6. Clinique 18 dollár 7. MAC

A mozgószemhéj egészére tedd a kivi frissítő árnyalatát. A mélyítővonaladat mosd át egy kis bronz fénnyel, így szép átmenetet képez majd a kivivel. Húzz egy fekete, kifelé vastagodó tusvonalat, bámulatosan életre kel tőle a szemed. Az alsó szempillatövet mosd össze a vízvonallal, egy igéző türkizzölddel. Eszméletlenül gyönyörű a két szín együtt! Szempilláidat fekete szempillaspirállal koronázd meg. Nagyon izgalmas lehet ehhez a sminkhez a papaja, a barack, a narancs, valamint a narancsos piros ajakrúzsok, szájfények. Színekre fel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.