Szexi bikiniben süttette magát ÉNB Evelin - De miért volt rajta magassarkú?

Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest -
tűsarkú cipő szexi Evelin komment Éjjel-nappal Budapest bikini RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub sorozatszereplője nem bízta a véletlenre, és szexi szerelésben napozgatott egy luxusnyaralóban. A rajongók azonban kiakadtak a fotó láttán.

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője remekül mutatott a piros fürdőruhában, de vajon miért vett fel a napozáshoz tűsarkú cipőt? A kommentelők kérdőre vonták Evelint: „Mi a francnak van rajtad magassarkú?" – értetlenkedett egy hölgy, majd egy úr viccesen rákontrázott: „Életszerű, hiszen minden csaj magassarkúban szokott napozni, vagy csak takargatja a körömgombát ?"

Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest

Izmos testek szexi csajok

A Life.hu cikkében megnézheted, hogyan köszöntötték a nyarat az Éjjel-Nappal Budapest szereplői, egy laza bikinis házibulival.
A József Attila színház visszavárja Rékasi Károlyt - "Amíg nincs információm a felépülési idejéről, addig nem tudok mit mondani"http://www.life.hu/bulvar/20150702-rekasi-karolyt-szineszt-a-jozsef-attila-szinhazban-visszavarjak-kollegai-nemcsak-karoly-nyilatkozott.htmlA színház direktora, Nemcsák Károly reméli, kollegája a nyári szünet végére rendbe jön és az őszi évadban már számíthatnak rá.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMádai Vivien és Dobó Ági viharos kalandba keveredetthttp://www.life.hu/bulvar/20150701-madai-vivien-musorvezeto-es-dobo-agi-szepesgkiralyno-viharos-kalandba-keveredett.htmlMádai Vivien és Dobó Ági bármilyen helyzetből a legjobbat hozza ki: a két barátnő hosszú ideje tervezgetett koktélozós, napozós délutánját özönvízszerű eső mosta el, ám a szépségek a felhőszakadás közepén is kreatívan feltalálták magukat.TV + Bulvár--Vajna Timit vetkőző férfiak szórakoztattákhttp://www.life.hu/bulvar/20150701-vajna-timit-andy-vajna-feleseget-vetkozo-ferfiak-szorakoztattak.htmlAndy Vajna felesége, Vajna Timi húga és Kelemen Henrietta társaságában legeltette a szemeit az izmos férfitesteken.TV + Bulvár--Etikett órán készül Albert herceg elé Sarka Kata és a szépségkirálynőkhttp://www.life.hu/bulvar/20150701-etikett-oran-keszul-albert-herceg-ele-sarka-kata-es-a-szepsegkiralynok-kiss-daniella.htmlEtikett órán vett részt Sarka Kata és királynői, akik a hétvégén a monacói a hercegi pár előtt is bemutatkoznak egy nagyszabású divatbemutató keretén belül.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huKárász Róbert kiakadt! - Élő adásban verték át http://www.life.hu/bulvar/20150702-karasz-robert-kiakadt-danny-blue-buveszmutatvanyan-nem-hitt-a-szemenek.htmlKárász Robi a TV2 Mokkájában akadt ki tegnap reggel, a műsorvezető ugyanis élő adásban lett átverés áldozata.TV + Bulvár--Kasza Tibor a Rékasi-ügyről: "Konkrétan nem találok szavakat"http://www.life.hu/bulvar/20150702-kasza-tibor-musorvezeto-rekasi-karoly-baleseterol-nyilatkozott.htmlNem tudta szó nélkül hagyni a műsorvezető Rékasi Károly balesetét és az azt körülvevő fokozott médiafigyelmet. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.