Álomszép smink nyári estékre – hogyan készül 2015-ben?

Tavaszi színek, öröm, vidámság!
Forrás: Thinkstock -
smink nyári smink Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevés izgalmasabb dolog van a szépségápolásban a nyáresti sminkeknél: lehetnek színesek, ragyogóak, mindennek csakis a képzeleted szabhat határt. Larion Oscar sminkmester most bemutatja az idei nyár slágerét!

A trópusi nyári éjszakák hozzávalói a papaja, a lime és a menta. Hogy miért? Fenségesen mutatnak a napbarnított bőrön! Titokzatos, friss, üdítően izgalmas és szenvedélyes - ha imádod a színeket, mindenképp próbáld ki őket! Minden szemszínhez jól illenek egy kis turpissággal; bátran húzhatsz könnyedén színes tusvonalat, de készíthetsz izgalmas füstös hatású sminkeket is. Sőt, színes szempillaspirálokkal is kombinálhatod sminkedet. A körömlakkokról se feledkezz meg!

Forrás: Thinkstock

A ragyogóan természetes hatás eléréséhez - ha szépen, egyenletesen barnult a bőröd - el is hagyhatod az alapozót. Ha mégis szükségesnek érzed, akkor pórusösszehúzó báziskrémet tegyél fel, és válassz könnyű szerkezetű, színezett hidratálókrémet az arcszíned egységesítésére.

Imádni való papaja

A papaja színét könnyedén kikeverheted sárgabarackból és a rózsaszínből; szenvedélyes, és energikusságot sugároz. Érdemes báziskrémet használni a szemhéjra, hogy a szemfestés tartós legyen. Gyorsan megvan a szemsminked, ha ezzel az izgalmas árnyalattal készítesz egy füstös hatású szemet. Először a mozgó szemhéjra tedd, majd az alsó szempillatőhöz végig. Egy ecset segítségével satírozd el a kontúrszéleket, fent a mélyítővonalnál hozd létre a szép átmenetet. Mélyítsd a felső szempillatövedet egy kis feketével, így bámulatosan kontrasztba kerül a szín, és elképesztően szenvedélyes lesz a tekinteted. Szempilláidat vízálló fekete szempillaspirállal fesd ki.

Az arccsontodat kiemelheted highlighttal, így még érzékibb lesz megjelenésed. Az orcákra jól illik egy szép bronzosító, de ha már a szemed és a highlight is ragyogó, matt vagy selyemfényű bronzosítót válassz, amit az arccsont alá, a halánték irányába vigyél fel kontúrmentesen. Jól illik ehhez az érzéki sminkhez a korallpiros, a papaja és barack színű ajakrúzs vagy szájfény.

Forrás: Thinkstock

Izgalmas lime

Üdítően izgalmas és fenséges megjelenésed lehet, ha a lime-színt becsempészed a nyáresti sminkedbe. A báziskrém után a felső szemhéjadra matt barack árnyalatú szemhéjpúdert tegyél. Ezután húzz egy fekete, kifelé vastagodó tusvonalat. Az alsó szemhéjadra végig satírozd a lime-színt, majd emeld ki a vízvonaladat is ezzel az izgalmas színnel. Szempilláidat természetes hatású, fekete szempillaspirállal fesd ki. Nem árt, ha vízállót választasz. Orcáidat hangsúlyozd egy szép bronzosítóval. Ajkad frissességéhez jól illik a természetes árnyalatú ajakrúzs, de az érzéki narancsos árnyalatokkal is kísérletezz bátran.

Forrás: Thinkstock

Friss és modern a mentaszínű smink

A szemhéjbázis után tedd a mentaszínt a szemzugba, alulra is egy keveset, majd a felső szemhéj közepéig vigyél fel belőle. Majd egy kis grafitszürkével haladj a szem külső szélétől a felső szemhéjon a szem közepéig, és szépen most össze a mentaszínnel. Lent az alsó szempillatőnél is egymást fedve satírozd össze a színeket. A szempillatövedet mélyítsd feketével, lent pedig a vízvonaladat is húzd ki, így még jobban kiemeli a menta hűsítően friss jelenlétét. Szemfestésedet kombinálhatod türkizzel is! Szempilláidat fekete vízálló szempillaspirállal fesd ki. Az orcák ragyogásához bronzosítót használj kontúrmentesen. Nagyon jól illik ehhez a sminkhez a málna, pink és a papaja árnyalatú ajakrúzs, illetve szájfény.

Forrás: Thinkstock
Smink a kánikulában? Igen, de 5 dologra figyelj oda!http://www.life.hu/trend/20150608-smink-a-kanikulaban-mire-erdemes-odafigyelni.htmlVégre itt a nyári meleg, ám ezzel együtt érdemes újragondolni a sminkelést - nyáron ugyanis különösen kényelmetlen a "vakolat". Ha a meleg napokon sem szeretnél lemondani a szép sminkekről, fontold meg Larion Oscar sminkmester tanácsait!TrendThinkstockMeglepő színek, amiket érdemes bevetned a sminkelésben http://www.life.hu/trend/20150425-larion-oscar-sminkmester-trukkjei-meglepo-szinek-amiket-erdemes-bevetned-a-sminkelesben.htmlNéha úgy érzed, túlságosan ragaszkodsz a jól bevált színeidhez, pedig nagyon szívesen kipróbálnál valami egészen újat? Larion Oscar sminkmester szerint nem árt kísérletezni meglepő színekkel, mert sokszor a végeredmény lenyűgöző lesz - íme néhány szokatlan árnyalat, amiket próbálj ki még ma!TrendThinkstockSminkelj magadnak nagyobb, látványosabb szemet! http://www.life.hu/trend/20150416-larion-oscar-sminkmester-elarulja-hogyan-sminkelj-magadnak-nagyobb-szemet.htmlTe is vágynál hatalmas őzikeszemekre, csábító cicaszemre, de úgy érzed, túl aprók a szemeid egy ütős sminkhez? Larion Oscar sminkmester most mutat néhány trükköt, amelyekkel látványosabb tekintetet varázsolhatsz magadnak - pillanatok alatt. TrendThinkstockSzuper sminktrükk júniusra: használd a zafírkéket!http://www.life.hu/trend/20150527-szuper-sminktrukk-juniusra-hasznald-a-zafirkeket-larion-oscar-tippjei.htmlVégre itt a nyár, próbálj ki valami egészen újat, már ami a sminkedet illeti. Larion Oscar sminkmester most mutat egy olyan árnyalatot, ami mesésen passzol szinte az összes szemszínhez, és istenien kombinálható a nyár legütősebb színeivel. TrendThinkstockIgenis létezik tökéletes szemceruza! Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan válaszd kihttp://www.life.hu/trend/20150421-tokeletes-szemceruza-larion-oscar-tippjei-hogyan-hasznald.htmlSzemceruzája mindenkinek van, de csak nagyon kevesen tudják megfelelően használni. Larion Oscar sminkmestert faggatjuk arról, hogyan tanuljuk meg mi is seperc alatt a szemceruza trükkjeit.Trend--Sminkelj úgy, mint Rita Ora!http://www.life.hu/trend/20150407-smink-es-divat-sminkelj-ugy-mint-rita-ora.htmlRita Ora fénysebességgel lett stílusikon, ám nemcsak az öltözködés terén érdemes általa inspirálódni: a sminkekben is imád kísérletezni, követi a trendeket, de nem veti meg a klasszikus technikákat sem. Lesd el a trükkjeit - Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan!Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.