A plus size modell kiborult a fogyitabletta reklámján

Forrás: Instagram/theashleygraham -
modell kampány fogyás Ashley Graham plus size bikini reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig történik valami a plus size modellek háza táján – ezúttal a bikiniszezonra figyelmeztető fogyitabletta plakátján akadtak ki.

A híres modell, Ashley Graham, akit elsőként fotóztak plus size méreteivel a Sports Illustrated magazinba, és a Victoria's Secret ellen indított Im No Angel kampányban is részt vállalt, ezúttal egy fogyasztó tabletta reklámja miatt akadt ki.

A modell szerint, és mellesleg szerintünk is, a plakát azt mutatja, hogy csak tökéletes (illetve az általában tökéletesnek tartott) vékony testtel lehet fürdőruhába bújni. A modell ezért saját bikinis testét tette egy hasonló háttér elé, mint ami az említett reklámban is van, hogy figyelmeztesse az embereket a fogyitabletta plakátjának negatív üzenetére.

Forrás: Instagram/theashleygraham

Tovább bonyolódik a plus size vita

Plus size modellek az #ImNoAngel kampányban hirdették a szépség sokszínűségét, fellépve a Victoria's Secret csontsovány modelljei ellen. Egy aktivista most ezt az összefogást is kritizálja, és újabb kampányt hirdetett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.