Óz, a csodák csodája Sarah Jessica Parker MET gála mém fejdísz pizza Rihanna fantázia vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New York-i Met-gála a különleges kreációkról és extrém outfitekről híres. Néhány sztár extravagáns öltözékét azonnal tovább is gondolták az internetezők: útjára indultak az első Met-mémek.

A celebek idén is nagyon kitettek magukért a Met-gálán. Legtöbben természetesen ezúttal is a grandiózus és szokatlan ruhák mellett döntöttek, ami rögtön elindította a mémgyárat.

Rihanna kanárisárga Guo Pei költeményben jelent meg, amelyhez hosszú palást is tartozott, ami valóban fejedelmi külsőt kölcsönzött az énekesnőnek. A celebnő ruhájáról két vicces mém is született. Az egyiken egy pizzát húz maga után, a másikon Dorothy és a többi Óz szereplő táncol a „sárga köves úton".

Forrás: Instagram/ ThaCelebriTea

10 év, 10 ruha - kedvenc kreációink a Met-gálákról

A New York-i Metropolitan Múzeum éves gáláját, amit mi mindig jobban várunk, mint az Oscart. A Met-gálán ugyanis a sztárok elengedik a fantáziájukat, és minden évben szuperextra szettekben vonulnak a vörös szőnyegen.

Sarah Jessica Parker a gálára egy H&M ruhát vett fel, amit mindenféle kiegészítővel dobott fel. A legfeltűnőbb tartozék természetesen a Philip Treacy fejdísz volt, ami beindította mások fantáziáját is, így került egy tűz emotikon a színésznő fejére.

Forrás: Instagram/ FunnyOrDie

A legmerészebb áttetsző ruhák a vörös szőnyegen

A hétfő esti MET-gálána három legkerekebb fenekű grácia, Kim Kardashian, Beyonce és Jennifer Lopez is áttetsző estélyire szavazott. Tőlük nem is vár mást az ember lánya, hiszen mindhárman odavannak azért, hogy lehetőleg minél többször megmutassák szupernőies testüket. De lássuk, hányszor játszották ezt el a vörös szőnyegen.

/1505/Met_g20155512510

Magyar kisfiú a világ legjobb gyermekmodellje - mi elolvadtunk tőle http://www.life.hu/trend/20150505-szekeres-roland-magyar-kisfiut-valasztottak-a-vilag-legjobb-gyermekmodelljenek-a-festival-model-and.html A 9 éves Szekeres Rolandot választották a világ legjobb kifutó- és fotómodelljének Törökországban. Trend -- Miért nézett ki olyan tökéletesen a szülés után pár órával Katalin hercegné? http://www.life.hu/trend/20150504-katalin-hercegne-tokeletes-megjelentesen-a-szules-utan-par-oraval-egy-komplett-csapat-dolgozott.html Amióta napvilágot látott az a bizonyos fotó, amelyen Vilmos herceg és az órákon át tartó vajúdás után is tökéletesen festő Katalin hercegné bemutatta újszülött kislányát, a hercegkisasszonyon kívül mindenki csak egy dologra volt kíváncsi: miért néz ki ennyire természetellenesen jól Katalin? Trend -- Meztelenül pózolt, majd bebarnult Ireland Baldwin http://www.life.hu/trend/20150503-ireland-baldwin-meztelenul-pozolt-majd-bebarnult-barnara-festette-a-hajat.html Alec Baldwin és Kim Basinger 19 éves lánya, akiről legutóbb azt írtuk, tovább építgeti a modellkarrierjét, először meztelenre vetkőzött, aztán befestette a haját. Legalábbis Instagram oldalának tanúsága szerint. Trend -- Zimány Linda brutális dekoltázst villantott http://www.life.hu/trend/20150505-zimany-linda-modell-brutalis-dekoltazst-villantott-es-koldokig-kivagott-ruhaban-pozolt.html A modell ezúttal magán is túltett és köldökig kivágott ruhában pózolt. Az biztos, hogy a mi napunkat - legalábbis a férfi kollégáinkét - két kávé között már bearanyozta Linda. Trend -- Így villant ki Lady Gaga bugyija http://www.life.hu/trend/20150504-lady-gaga-bugyit-villantott.html Lady Gaga magasan sliccelt ruhában mutatta meg combjait, és azoknál még egy kicsit többet is. Trend Northfoto Szépségtrükkök a konyhából: 10 élelmiszer, amit megéri magadra kenni http://www.life.hu/trend/20150430-szepsegtrukkok-a-konyhabol-10-elelmiszer-amit-megeri-magadra-kenni.html Tudtad, hogy a konyhádban egy egész szépségszalon rejtőzik? Bátran bízd rá magad ezekre a természetes alapanyagokra, hiszen a leghíresebb márkák kozmetikumai is legtöbbször ezeket tartalmazzák. Mutatjuk is a 10 leghatékonyabbat! Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.