fashion week stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk, mik lesznek az idei őszi-téli szezon legütősebb divatszínei. Ha kíváncsi vagy arra, milyen anyagok és minták hódítanak majd a következő hónapokban, akkor jó helyen jársz.

Állatminta mindörökké

Szinte minden szezonban előkerülnek az állatmintás darabok – idén a párducoké lesz a főszerep.

Balmain, Céline, Givenchy Forrás: www.style.com

A kötött ruhák diadala

Nemcsak pulóverek és ruhák, de a kötött nadrágok és szettek is virágkorukat élik. Élénk színek helyett a visszafogott, seszínű árnyalatok viszik a prímet.

Céline, Marc Jacobs, Stella McCartney, Sonia Rykiel Forrás: www.style.com

Sok-sok szőr

Ne csak a klasszikus téli színekben gondolkodj: idén ha szőrme, akkor kabát vagy mellény, akár extrémebb színösszeállításokban is. Bármilyen egyszerű, letisztult szettet csodásan feldob némi szőr és szín.

Alexander McQueen, Cavalli, Ralph Lauren Forrás: www.style.com

Sportlédik előnyben

Idén nyáron is hódított az edzőcipő-csinos ruha kombó, így nem csodálkozunk azon, hogy a sportos stílus őszre is megmaradt. Most azonban a ruhák a lazábbak - a cipő lehet tűsarkú is.

Jeremy Scott, Louis Vuitton, Miu Miu Forrás: www.style.com

Hódít a katonai stílus

Keki szín nőies vonalakkal és izgalmas anyagokkal megspékelve – a katonai stílus sem marad le az őszi trendlistáról.

Balmain, Isabel Marant, Valentino Forrás: www.style.com

Maszkulin szettek újragondolva

Nők öltönyben, még mindig! A szűk szabások mellé azonban beférkőztek a lazább, férfiasabb vonalak.

Hermés, Jil Sander, Ralph Lauren Forrás: www.style.com

Monokrómmánia

Rajongunk az optikailag karcsúsító ruhákért, és alig várjuk, hogy a fekete-fehér millió kombinációjával találkozzunk az üzletek polcain.

Balmain, Giambattista Valli, Louis Vuitton Forrás: www.style.com

Dzseki helyett poncsó

Ha unod a bőrdzsekiket, a farmernél pedig csinosabbra vágysz, akkor ruházz be egy poncsóra. Lehet monokróm, pasztell vagy etno, ez a darab nagyon stílusos ősszel!

Burberry Prosum, Cavalli, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger Forrás: www.style.com

Üdv neked, bársony!

Nemcsak a bársony estélyik és koktélruhák, de a pizsama stílusú nadrágok is virágkorukat élik. Katalin hercegnő már évekkel ezelőtt rajongott a bársonyért - reméljük, idén ismét viseli majd.

Chanel, Emporio Armani, Galliano Forrás: www.style.com

Mint a mesékben

A legnagyobb tervezők ezúttal gyermekkoruk kedvenc hősnőiből inspirálódtak. Mintás estélyik, csodás színek és királylányos fazonok – ezek aztán nem hétköznapi viseletek!

Alexander McQueen, Dolce and Gabbana, Valentino Forrás: www.style.com

A szerző kedvencei

"Az állatminta tud ám szexi lenni - egy letisztult szetthez egyenesen imádom az ilyen kiegészítőket. Nagy felületen nem viselném, de egy tűsarkú vagy sportosabb cipő mindig jöhet. Sosem volt még poncsóm, ám idén beleszerettem ebbe a stílusba, így biztosan beszerzek egy olyat, ami a lehető legtöbb ruhámhoz passzol. Nagy kedvencem még a katonai stílus újraértelmezve - flitteres kiegészítőkkel nagyon izgalmasnak tűnik. A bársonnyal azonban nem tudok mit kezdeni. Évekkel ezelőtt én is hordtam, és örökre búcsút is mondtam neki. De hosszú még az ősz..."

Melyik stílus tetszik a legjobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.