Palvin Barbi és az előnytelen fotó esete

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli -
Palvin Barbara Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg Cannes 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudtuk, hogy megy. Kedden már ott bulizott. Most pedig megmutatta, hogyan kell istennőként állni a vörös szőnyegre. Palvin Barbi nemcsak Cannes-t bűvölte el, hanem bennünket is - az előnytelen fotó által ráaggatott pluszkilók ide vagy oda. Nem is állunk meg egy fotónál!
Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Megmutatjuk közelről a sminkjét is.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Így néz ki a ruhája a tetejétől az aljáig.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Ez pedig egy tipikus mosoly tőle.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

És íme a bizonyíték, hogy még egy gyönyörű modellről is készülhet kevésbé előnyös fotó:

Forrás: MTI

Barbit anno sokan támadták azért, amiért tavaly nem lépett a Victoria's Secret kifutójára. A rossz nyelvek akkor azt mondták, pluszkilói miatt nem illik az elképesztően sovány angyalok közé.

Akár így, akár úgy, sikerei magukért beszélnek: a mindössze 20 éves modellért a világ legnagyobb divatházai kapkodnak, a L'Oréal legfiatalabb szépségnagyköveteként tartják számon, a divatszakma mellett pedig a filmipar is felfigyelt rá: hamarosan a Herkules című mozifilmben láthatjuk viszont, amelyben Joseph Fiennes filmbeli feleségét alakítja majd.

A magyar szupermodell a L'Oréal szépségnagyköveteként nem először áll a cannes-i vörös szőnyegen. 2012-ben egy Valentino Couture ruhában és különleges sminkkel bűvölt el mindenkit. 2013-ban pedig igazi dögként, egy fekete nadrágkosztümben lépett a fotósok elé. Úgy tűnik, nemcsak a nagyérdeműt varázsolta el a modell: a Victoria's Secret divatshow-ja után ismét Justin Bieberrel kapták lencsevégre - a képeket ide kattintva nézheted meg. A két fiatal Roberto Cavalli yachtpartiján beszélgetett elmélyülten, Barbi pedig egy ponton az énekes arcát is végigsimította, miközben Bieber a lány derekán pihentette a kezét. Ennyi elég is volt ahhoz, hogy a külföldi lapok máris egy újabb sztárrománcról írjanak.

Lakatos Márk stylist is védelmébe vette Facebook oldalán Barbit. "Édeseim! Látjátok, hogy egy rossz szögből elkapott fotó és egy gondatlan stylist fehér ruhája milyen veszélyes lehet? Bár én Palvin Barbit pocival is nagyon szépnek találom."

Valóban meghízott Palvin Barbi?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.