Kontykirálynők és mesés rúzsok - szépségmustra a MET-gálán

Selena Gomez Sarah Jessica Parker MET gála Beyoncé Reese Whiterspoon Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscart is simán lepipálta az a ruhafelhozatal, amit a hétfő esti MET-gálán a világsztárok produkáltak New Yorkban. Ha már megmutattuk a legszebb ruhákat, akkor nem mehetünk el a káprázatos sminkek és frizurák mellett sem. Gyönyörködni nagyon is ér!

A vérvörös ajkak hódítottak

A gálán a sztárok imádták a rúzsokat, és jól is tették. A sötét ajak keveseknek áll jól, Beyoncé és Selena Gomez azonban a kivételek között van. Mesésen néztek ki!

Forrás: AFP

A narancs a mindenem

Az idén nagyon trendi narancspiros rúzsra voksolt Marion Cotillard, aki ezt az élénk színt egy elképesztően gyönyörű, csillogó szemsminkkel tette tökéletessé. Szerintünk ő viselte az est egyik legszebb make upját. Taylor Swift is a narancsszínű ajkakat választotta, és így tett Elizabeth Olsen is. Hát, neki kár volt: ez a matt árnyalat barna szemsminkkel éveket öregített rajta.

Forrás: AFP

Csak visszafogottan!

No persze nem mindenkinek volt kedve feltűnő rúzst választani. Rihanna a múlt heti zöld rúzsa után a MET-gálára egy enyhe lilás árnyalatú színt viselt, Lea Michele és Emma Stone szintén a természetesség mellett tette le a voksát. Emmán imádjuk a színes rúzsokat, és kicsit fáj beismerni, de ő így is gyönyörű!

Forrás: AFP

Mesterségem címere: hollywoodi glamkirálynő

Klasszikus dívás loknik, szőke fürtök, rózsás ajkak és gyönyörű mosoly - vajon Reese Witherspoon és Blake Lively meddig gyakorolhatták, hogy ilyen tökéletes legyen az összkép?

Forrás: AFP

Kontykirálynő vagyok!

A kiengedett loknik, leszorított tincsek és fonott frizurák mellett nem sokan csináltattak feltűnő kontyot a nagy eseményre. Természetesen nem állt be a sorba Sarah Jessica Parker, aki ismét egy igazi hajkölteményt viselt.

Forrás: AFP

Emmy Rossum jóval visszafogottabb a stílusikonnál, de ő is büszke lehet magára: a frizurája mesébe illő volt.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.