Szexi, dús ajkak plasztika nélkül? A smink csodákra képes!

sminkmester rúzs Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a férfiak vágyaiban szerepelnek csókos ajkú lányok - mi, nők is sokféle szépészeti beavatkozást kipróbálunk a szebb száj reményében. Pedig néhány sminktrükkel is nagyíthatod optikailag az ajkaidat, és még csak nem is fáj a dolog. Megéri kipróbálni Larion Oscar sminkmester trükkjeit!

Irigyeljük Angelina Jolie-t a természetesen vastag ajkaiért, de kiegyeznénk Scarlett Johansson vagy Jessica Alba tökéletes szájával is. Itthon pedig Palvin Barbi ajka az etalon. Nekik nem kell ajakdúsító kezeléseken és injekción agyalniuk, de mi sem fogunk, mert Larion Oscar, a Jónő Team oszlopos tagja és a Maybelline sminkmestere elárult nekünk néhány trükköt, amikkel garantáltan dúsabbnak hatnak az ajkaink.

"A világosabb színek és a magas fényhatás optikailag teltebb ajkakat eredményeznek" - meséli Oscar, aki szerint ha ajakrúzst használunk, még tartósabb és szembetűnőbb a hatás. Íme a sminkmester trükkjei:
1. Válassz egy tetszőleges színt, majd ajakkontúr ceruzával rajzold meg a kívánt formát.
2. Satírozd az ajak közepe felé a színt.
3. Az alsó ajak közepét hagyd szabadon, oda tegyél 2 árnyalattal világosabb színű ajakrúzst, majd a választott színnel töltsd fel az ajkadat.
4. Az alsó ajaknál óvatosan satírozd össze a színeket.
5. Végezetül vizes hatású ajakfényt tegyél az ajak közepébe, így még teltebbnek tűnik majd az ajkad.

A rózsás ajak idén nyáron is trendi - mutatunk néhány kelléket, amikkel optikailag nagyíthatod az ajkaidat.

1. Fukszia színű rúzs - Maybelline, 2. Pink ajakkontúr ceruza - Catrice, 3. Szájfény - Essence, 4. Világos rózsaszín rúzs - MAC

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.