Nem mindenkinek állnak jól az idei év legtrendibb darabjai: ezekre érdemes odafigyelni

Bright,Fashion,Portrait,Of,Young,Woman,With,Long,Green,Color
Shutterstock - Okrasiuk
előnytelen ruha ne tedd ajánlat
Bármennyire is trendkövetők vagyunk, és beleszeretünk egy-egy színbe, vagy divatos szabásba, sajnos nem minden áll mindenkinek jól.

Valamilyen szinten mindannyian szeretnénk követni a trendeket. De óvatosan kell bánni a legdivatosabb darabokkal is. Bármennyire beleszeretünk egy-egy divatirányzatba, sajnos nem mindenkinek áll jól minden, ami a szíve csücske.

Nézzük az idei trendekből - bizonyos esetekben - mikor gyullad ki a piros lámpa.

Árnyalatok, amikkel óvatosan

peach-fuzz - az év színe

Ez egyfajta barack szín, a lágy narancssárga és a finom rózsaszín keveréke. Úgy tűnhet, hogy ez semleges pasztell szín bárki számára előnyös lehet. De nem így van. Igazán a kreol bőrűeknek, a meleg bőrtónusú embereknek áll igazán jól. Ha világos, vagy fehér bőrrel rendelkezel, nagyon sápadttá, halovánnyá, akár betegessé teheti a kinézeted. A nyár közepétől, ha már szert tettél egy kis barnaságra, bátran viselheted.

Fashionable,Details,Peach,Color,each-fuzz
peach-fuzz - az év színe
Forrás: Ekateryna Zubal/Shutterstock

A life tippje:

Ha mégsem tudsz az év színe nélkül élni, dobd fel egy két élénk kiegészítővel. De ez mindenképpen az arcod közelében legyen, tehát egy élénk narancs kendő, amit ötletesen megkötsz a nyakad körül, máris élénkebbé teszi az összeállítást, és egy ugyanolyan árnyalatú fülbevaló tökéletessé varázsolja a szetted. 

Neon árnyalatok - rikító pink, égő narancs, kivi zöld

Évek óta velünk van az élénk szín trend. Itt az a szabály, ha egyébként visszafogott, akár konzervatívabb az öltözködési stílusod, és túl kirívónak érzed ezeket a színeket, csak a trend miatt vásárolod meg, az sohasem lesz a tiéd. És, amiben nem érezzük igazán jól magunkat, azt a környezetünk is megérzi.

Fashion,Portrait,Of,Confident,Woman,Wearing,Trendy,Summer,Pink,Fuchsia
Neon színek
Évek óta velünk van az élénk szín trend
Forrás: Shutterstock

De mégsem kell teljesen elengedned ezt a divatot!

A life tippje:

Ilyenkor jöhet az örök cipő-táska kombó. Válassz egy semleges, pasztell árnyalatú ruhát, vagy épp sötétet, bussiness looknál akár fehér inget, fekete kosztümöt, és viselj hozzá élénk színű cipőt, táskát és övet. (Ebből a háromból elég, ha kettőt választasz). Fontos szabály a cipőnek és a táskának pontosan ugyanolyan árnyalatúnak kell lennie.

Óriás-zseb divat

Nagyon divatosak a szoknyán, ruhán elhelyezett óriási zsebek, amik igazán odavonzzák a tekintetet. No, de szeretnénk-e ezt minden esetben?

Saint,Petersburg/russia,-,August,11,2019:,Model,In,Yellow,Dress,Walking
Óriás-zseb divat
Forrás: Shutterstock

Nos, bármennyi súlyfeleslegünk van, főként a csípő tájékán felejtsük el ezt a trendet, mert nagyon erősít, és épp a problémás helyekre helyezi a hangsúlyt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.