Ördög Nórát stylist készítette fel az Ázsia Expressz forgatására

fashion week forgatás melltartó ruha Ázsia Express Ördög Nóra stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra vezeti az Ázsia Expressz második évadát. És bár arról nem árulhat el részleteket, hol tartanak a játékosok, azt megmutatja közösségi oldalán, milyen mesés ruhákat visel. Itthon maradt stylistja pedig elárulta a kulisszatitkokat. 

„Nórinak 30 szettre van szüksége a forgatásokhoz, de a biztonság kedvéért negyvenet készítettem össze neki” – mondat a Borsnak Holdampf Linda stylist. Ő készítette fel Ördög Nórát az Ázsia Expressz hetekig tartó forgatására.

„Húsz pár cipőt csomagoltam, és minden ruhához összeállítottuk még itthon a kiegészítőket is. Öt kalapot vitt Nóri, titokzoknikat és sok-sok láthatatlan melltartót, amik úgy simulnak a ruha alatt, mintha nem is viselne semmit” – folytatta a stylist. Azt is elmondta, hogy minden egyes szettben lefotózták a műsorvezetőt, hogy a hajnali induláskor ne kelljen azon gondolkodnia, mi mihez illik. Elég csak felkapnia és elindulni.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.