Nem túl merész ez 65 évesen? Átlátszó ruhában mutatta meg nem túl feszes testét a színésznő

fashion week kreáció színésznő vetkőzés ruha filmbemutató Susan Sarandon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Susan Sarandon színésznőt cseppet sem frusztrálja a kora. Ő 65 évesen is felvesz olyan ruhát, amiből túl sok mindene kilátszik.

Mostanában hatalmas divat a sztárvilágban az átlátszó, sokat sejtető ruhadarabok viselése. Susan Sarandon a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztivál egyik vetítésére érkezett ebben a fekete, felül igen áttetsző anygaból készült ruhakölteményben. Tény, hogy a sztár 65 éves kora ellenére pompásan néz ki, de azért ez a merészség már rég nem illik hozzá.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A térdig érő szoknyahossz azonban remek választás volt, hiszen a ruha pompásan takarta a vele egykorú nők kritikus pontját, a térdeket. Csak azt nem értjük, Susan miért nem ruházott be egy fekete magas sarkúra - ezzel a szandálkával igen kislányos lett az összeállítás. Susan egyébként korábban bevallotta, semmi baja a meztelenkedéssel, és örül, ha felkeresik ilyesféle ajánlatokkal. Neki nincs ellenére levetkőzni egy film kedvéért.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.