fashion week Emmy-díj sztárok estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar idő szerint ma hajnalban osztották ki a sorozatok legjobbjainak járó díjakat az Emmy-gálán. A vörös szőnyeges belépők ilyenkor is külön szerepet kapnak. Összegyűjtöttük a trendeket és megmutatunk néhány nagyon ciki összeállítást is.

Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása, 20 évet fiatalodott a 60 éves színésznő! Kattints a képgalériáért!






Forrás: AFP
Forrás: AFP

Vörösre színt

Nem idegenkedtek a sztárok a harsány, feltűnő színű ruháktól sem. Olivia Munn (Perfect Couples) smaragdzöld ruhája levett bennünket a lábunkról. Ezt a színt Sofia Vergara (Modern család) sem hanyagolta, aki korallszínű estélyijéhez smaragddal díszített, méretes fülbevalót választott. Cobie Smulders (Így jártam anyátokkal) pedig görögös szabású, világoskék ruhát választott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Sztárok vágtáztak a Hősök terén. Nézd meg képgalériánkat!








Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kate Flannery (Office) viszont jobban is átgondolhatta volna, milyen színű anyagot választ. Ez a fajta kék ugyanis az izzadósoknak nem barátja. Persze, persze, a sztár is ember, de az izzadságfolt a vörös szőnyegen nagyon ciki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Csipkecsodák

Hiába, a csipkét nem tudják elfelejteni a színésznők. Ez néha nem is baj, mert káprázatosan néznek ki, máskor viszont azt gondoljuk, jobb lett volna, ha nem a nagyi szekrényéből öltözködnek. Julia Stiles a köztes megoldást választotta ezzel a halovány levendulaszín ruhával. Minka Kelly (Charlie Angyalai) ruhájától viszont nem dobtunk hátast - a feledhető csipkeruhának a szekrényben kellett volna maradnia. Gwyneth Paltrow viszont hatalmas meglepetést okozott a hasvillantó estélyivel, ami már önmagában is elég bizarr, a vörös szőnyegen meg pláne. Láttunk már tőle cifraságokat, lehet, hogy ezzel divatot teremt?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Exkluzív fotók: Szily Nóra interjú Liluval! Kattints a képgalériáért!








Forrás: AFP
Forrás: AFP

Fekete démonok

A fekete szín örök a vörös szőnyegen. Összeszámolni sem tudjuk, idén hányan választották ezt a klasszikust. A mi kedvenceink Evan Rachel Wood (Mildred Pierce) drámai, feketén csillogó estélyije, Aimee Teegarden (Tiszta szívből foci) klasszikus, elöl rövidebb, hosszú uszályos ruhája és Naya Rivera (Glee - Sztárok leszünk!) különleges mellrészű, egyszerű estélyije.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rövidre vágva

Heidi Klum ruhája nem a kivágásával keltett feltűnést, hanem a fodros aljával. A többihez képest rövid ruhát választott Kaley Cuoco (Agymenők) színésznő is. A miniruha fölé varrt libbenő tüllréteg miatt a ruha tökéletesen illett a vörös szőnyegre.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ami ciki, az ciki

Voltak olyan összeállítások, amelyeket bárhogy is próbáltunk jó szemmel nézni, nem tudtunk rá jót mondani. Taraji P. Henson esetében például az anyagválasztás volt rossz, mert a ruha melltartórésze alatt áttetsző sötét bőrszíne borzasztóan zavaróan néz ki a fotón. Paz De La Huerta színésznőnek alapból nem lehet oka panaszra, ha a bőrszínéről van szó. Nem is értjük az extra adag barnítót, a majdhogynem fehérre rúzsozott szájat és a szende rózsaszín ruhához sem illik ez a dévaj beállás. Van mit gyakorolni! Drew Barrymore stylistja is vajon hol volt, amikor a színésznő kiválasztotta ezt a Givenchy ruhát, amelyik seszínű törpét csinál belőle. Hiába különleges darab, nem lett volna szabad felvennie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.