fashion week alak rövidnadrág Nyár hőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sortok egy ideje nem csak a hétvégi vagy a szabadidős ruhatár részei. Játszós darabokból trendi office outfitekké avanzsálódtak, sőt megfelelő körítéssel elegánsabb összejövetelre, színházba, esküvőre is bevethetők. A lényeg, hogy mindig tudjuk, mennyit mutathatunk a lábunkból, illetve mennyit érdemes mutatnunk belőle. Összegyűjtöttük a sort viselésének aranyszabályait - alkatra szabva.

Tipp! Nézd meg, mi történt a VOLT fesztiválon! Képekért katt ide!




Segítség, alacsony vagyok!




Számodra tilos a rikító színű sort és a színes, magas szárú cipő kettőse, mert ez optikailag máris három darabra metszi a lábat, amely így még kurtábbnak tűnik. Viselj nude árnyalatú, testszínű cipőt, és a lábaid optikailag hosszabbnak és vékonyabbnak tűnnek. Az is jó megoldás, ha a bőröd árnyalatával azonos színű rövidnadrágot viselsz. A szettet megbolondíthatod egy ütős színű cipővel, de maradhatsz a visszafogott szürkénél, feketénél vagy barnánál is.

Figyelj oda a nadrág hosszára is, mert az sem mindegy, hol vágja el a lábat! A jó nadrághosszt úgy tudod ellenőrizni, hogy a tükörrel szemben állva egy sötét törölközővel eltakarod a lábad és öt centinként felfelé húzod. Hagyatkozz a szemedre, érezni fogod, melyik az a hossz, amelyiknél a lábad a legszebb formáját mutatja.

Tipp! A nyár legtrendibb szandáljai képgalériánkban! Katt ide!


Segítség, aránytalan vagyok!




A csípőnadrág (vigyázat, a 2000-es évek elején feltűnő ultracsípő szabás és kőműves dekoltázs nem divat!) ezzel szemben a hosszú lábakat és a rövid derekat teszi rendbe. Ugyanígy a kívül viselt blúz, ing vagy póló is lejjebb csúsztatja a derékvonalat.

Segítség, ultranőies vagyok!

Mi ezzel a baj? Ha comb vagy popsi tájékon kicsit erősebb vagy, de nem tudsz lemondani a sortról, akkor sincs minden veszve. Válassz hosszabb szárú, bővebb szabású, de azért testet követő fazont. Viselj hozzá ugyanolyan színű, minimum a nadrág derekáig érő blézert, kardigánt vagy mellényt, az így összefüggő hosszúkás felület ugyanis szintén nyújtja az alakot és előnyösebbé teszi a megjelenést.

Ne feledkezz meg a zsebekről se! A távolülő farzsebek optikai fenéknövelők. A zsebfedő vagy a zseben lévő díszítések szintén méretnövelők, így csak lapos popsin vagy keskeny csípőn előnyösek. Sajnos, fenékkicsinyítő zsebről nincs tudomásunk, de ha a zseb nem túldíszített, hanem arányosan nagy (belefér négy ujjunk) és jól elhelyezett, azaz nincs túl lent vagy túl fent, akkor bátran felvehetsz ilyen sortot.

Tipp! A nyár divatőrülete képgalériánkban! Katt ide!





Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.