Sütő Enikő saját bevallása szerint csúnya kislány volt

Forrás: Facebook/Sütő Enikő -
modell gyerekkor Sütő Enikő kislány csúnya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sütő Enikő gyerekkorában még nem vette le lábáról a fiúkat, fel sem figyeltek a később híressé vált modellre. Sőt, saját bevallása szerint egyáltalán nem volt szép, még kikezdeni sem tudott a fiúkkal.

A modell ma már mosolyogva emlékszik vissza gyerekkorára, amikor még könnyen szerelembe esett, és még odáig is elment, hogy ő tegye meg az első lépéseket. Már az oviban is tetszett neki egy fiú, akit öltözés közben szívesen puszilgatott, de ovis társa menekült előle. Nem volt sikeresebb a későbbiekben sem, 11 évesen barátnői bíztatására egy szemüveges fiúval kezdett ki, akitől egyből kosarat kapott - mesélte a Borsnak. Kemény lecke volt ez egy kislány lelkének, viszont Enikő levonta a tanulságot, és többet nem kezdeményezett, sőt még a fiúkat is kerülte és csak a tanulásnak élt. Azóta a modell három házasságon van túl, de rendületlenül hisz a szerelemben.

Sütő Enikő régen nem tetszett a fiúknak Forrás: Facebook/Sütő Enikő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.